Ajankohtaista: Kompin 5-vuotispäivän esiintyjäksi ”oopperapoliisi” Petrus Schroderus!

Ajankohtaista: Kompin 5-vuotispäivän esiintyjäksi ”oopperapoliisi” Petrus Schroderus!

Komppi on kulkenut pitkän tien ja täyttää tänä syksynä 5 vuotta!

Vuosijuhlien kunniaksi Komppi on kutsunut ja saanut juhliensa esiintyjäksi oululaisen poliisin ja entisen oopperalaulajan, Petrus Schroderuksen!

Kompin hallintoa kosketti syvästi Petruksen muutaman viikon takainen tempaus, jossa hän pyrki julkisella videoesiintymisellään luomaan tulevaisuuden uskoa ja lieventämään korona-aikaan liittyvää henkistä pahoinvointia. ❤️ Tällainen tempaus on niin analoginen Kompin mission ja komppilaisten tekemän työn kanssa, että päätimme pyytää hänet esiintyjäksi Kompin tärkeään merkkipäivään!

Voit katsoa videomaistiaisen Petruksen esiintymisestä täältä.

Rakasta elämää – Uusi päivä koittaa vielä!

Muita blogipostauksia

Ajankohtaista: tietoturva Kompissa

Parin viime päivän aikana on uutisoitu, että erääseen psykoterapia-alan yritykseen on kohdistunut tietomurto ja potilastietoja on vuotanut hakkerin käsiin. Hakkeroitu potilastietojärjestelmä ei kuitenkaan ole sama

LUE LISÄÄ

Kuuluuko, kuuntelen

Luin hiljattain mielenkiintoisen uutisen, jossa kerrottiin tähtivaeltaja Voyagerin edenneen matkallaan aurinkokuntamme ulkorajojen tuolle puolen. Voyagerin lähettämät viestit saavuttavat kuitenkin edelleen maapallon ja ovat tutkijoiden tulkittavissa.

LUE LISÄÄ

Mielenterveydestä urheilussa on hyvä puhua

Useissa tutkimuksissa on havaittu, että liikunnan harrastaminen voi somaattisten terveyshaittojen ehkäisemisen lisäksi vähentää myös stressiä, masentuneisuutta ja ahdistuneisuutta. Toisaalta kova harjoittelu ja vähäinen palautuminen voivat

LUE LISÄÄ

Jatkamalla selailua sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön tietosuojakäytäntömme mukaisesti.