Yksilöt

Komppi tarjoaa apua ennaltaehkäisevästi ja joustavasti erilaisiin psyykkisiin ongelmiin, alkaen yksittäisistä tukikäynneistä ja päätyen pitkään psykoterapiaan. Suunnittelemme Kompissa palvelujen sisällön asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, hyödyntäen moniammatillisen tiimimme kokemusta ja osaamista. Käyntejä voi toteuttaa joko kasvotusten tai etäyhteydellä.

Näiden lisäksi Komppi tarjoaa laajan kirjon erilaisia terapia- ja muita asiantuntijapalveluita. Hoitokokonaisuuteen voi liittää käyntejä esimerkiksi seksuaaliterapeutilla, urheilupsykologilla, psykofyysisellä fysioterapeutilla tai tanssi–liiketerapeutilla. Lisäksi tarjoamme neuropsykologisia tutkimuksia ja neuropsykologista kuntoutusta.

Matalan kynnyksen neuvontakäynti
Kaipaatko apua terapiasuuntauksen tai sopivan palvelun löytämiseen? Neuvontakäynnillä psykologi tai psykologiharjoittelija kartoittaa tilannettasi ja auttaa sinua löytämään oikeanlaisen jatkohoidon.
Psykiatripalvelut
Psykiatrian erikoislääkärin palvelut. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio, mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta sekä työ- ja toimintakyvyn arvio.
Lyhytterapia
Lyhytterapia on 5–25 käyntikertaa sisältävä hoito, joka perustuu tavoitteelliseen ja fokusoituun työskentelyyn.
Tuki- tai kriisikäynti
Mikäli et koe tarvetta varsinaiseen psykoterapiaan, voit varata yhden tai muutamia tukikäyntejä jollekin kokeneista asiantuntijoistamme. Tukikäynnillä asiantuntija voi auttaa sinua ongelmassasi tai ajankohtaisessa elämäntilanteessasi.
Kela-psykoterapia
Tutustumiskäynnillä voitte arvioida yhdessä terapeutin kanssa, olisiko hän sinulle sopiva henkilö pidempään yhteistyöhön. Mikäli haette terapeuttia Kela-kuntoutuspykoterapiaan, tulee ensin varata arviokäynti.
Psykoterapia
Psykoterapiassa tähdätään psyykkisten häiriöiden ja niihin liittyvän kärsimyksen lievittämiseen ja tuetaan asiakkaan valmiuksia ratkaista itse ongelmiaan.
Koulutusterapia
Koulutusvaiheessa oleva psykoterapeuttiopiskelija toteuttaa hoidon työnohjauksen alaisena. Palvelusta ei voi saada Kela-korvausta, mutta sen hinta on usein matalampi kuin psykoterapian hinta.
Interpersonaalinen terapia - masennuksen lyhytterapeuttinen hoito (koulutushoito)
IPT soveltuu erityisesti masennuksen hoitoon ja kestää 12–16 käyntiä. Palvelun hinta alkaen 60 €, koska monet Kompin ammattilaiset kouluttautuvat IPT:hen.
Neuropsykologiset palvelut
Asiantuntevia ja laadukkaita neuropsykologisia palveluita asiakaslähtöisesti. Keskeisiä palveluitamme ovat: neuropsykologinen tutkimus (suppea ja laaja) ja neuropsykologinen kuntoutus. 
Neuropsykiatrinen valmennus
Neuropsykiatrisella valmennuksella tuetaan arjen toimintaa ja edistetään elämänhallintaa. Tarkoitettu henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia, kuten ADHD/ADD, Aspergerin tai Touretten oireyhtymä tai oppimisvaikeus.
Urheilupsykologin vastaanotto
Urheilupsykologit auttavat asiakasta kehittymään ja kehittämään omia psyykkisiä taitojaan, esimerkiksi keskittymiskykyä ja tietoisuustaitoa, suoritukseen valmistautumisessa ja suoritustapahtumassa, jotta hän saavuttaisi tavoitteensa. Kompissa urheilupsykologin vastaanottoa tarjoavat kokeneet, sertifioidut urheilupsykologit. 
Psykofyysinen fysioterapia
Psykofyysisen fysioterapian avulla pyritään vahvistamaan ja tukemaan ihmisen liikkumis- ja toimintakykyä sekä voimavaroja kokonaisvaltaisesti.
Tanssi–liiketerapia
Tanssi–liiketerapiasta voivat hyötyä erityisesti kehollisesti reagoivat tai oirehtivat asiakkaat tai he, joiden on vaikea löytää kokemuksilleen sanoja.
Seksuaaliterapia
Seksuaaliterapiassa käsitellään sukupuolisuuteen, sukupuolisuhteisiin ja seksielämään liittyviä ongelmia.
Kuvataideterapia
Kuvataideterapiassa käytetään luovaan työskentelyyn pohjautuvia kuvataideterapian menetelmiä keskustelun lisäksi.
Sparrit®
Sparrit® ovat viiden käynnin täsmähoitoja, jotka keskittyvät tietyn ongelman ratkaisemiseen tai lievittämiseen tai haasteisiin valmistautumiseen.
Eläinavusteinen terapia
Eläinavusteinen terapia on tavoitteellista, psyykkisen häiriön poistamiseen tai lievittämiseen tähtäävää ammatillista terveydenhuollon toimintaa.
Työelämäpalvelut
Työelämään liittyvissä asioissa voi kääntyä Kompin kokeneiden työterveyspsykologien, työnohjaajien ja coachien puoleen.