Yksilöt

Komppi tarjoaa apua ennaltaehkäisevästi ja joustavasti erilaisiin psyykkisiin ongelmiin, alkaen yksittäisistä tukikäynneistä ja päätyen pitkään psykoterapiaan. Suunnittelemme Kompissa palvelujen sisällön asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, hyödyntäen moniammatillisen tiimimme kokemusta ja osaamista. Käyntejä voi toteuttaa joko kasvotusten tai etäyhteydellä.

Neuvontakäynti
Kaipaatko apua terapiasuuntauksen tai sopivan palvelun löytämiseen? Neuvontakäynnillä psykologi tai psykologiharjoittelija kartoittaa tilannettasi ja auttaa sinua löytämään oikeanlaisen jatkohoidon.
Kela-psykoterapia
Tutustumiskäynnillä voitte arvioida yhdessä terapeutin kanssa, olisiko hän sinulle sopiva henkilö pidempään yhteistyöhön. Mikäli haette terapeuttia Kela-kuntoutuspykoterapiaan, tulee ensin varata arviokäynti.
Psykiatripalvelut
Psykiatrian erikoislääkärin palvelut. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio, mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta sekä työ- ja toimintakyvyn arvio.
Tuki- tai kriisikäynti
Mikäli et koe tarvetta varsinaiseen psykoterapiaan, voit varata yhden tai muutamia tukikäyntejä jollekin kokeneista asiantuntijoistamme. Tukikäynnillä asiantuntija voi auttaa sinua ongelmassasi tai ajankohtaisessa elämäntilanteessasi.
Lyhytterapia
Lyhytterapia on 5–25 käyntikertaa sisältävä hoito, joka perustuu tavoitteelliseen ja fokusoituun työskentelyyn.
Psykoterapia
Psykoterapiassa tähdätään psyykkisten häiriöiden ja niihin liittyvän kärsimyksen lievittämiseen ja tuetaan asiakkaan valmiuksia ratkaista itse ongelmiaan.
Neuropsykologiset palvelut
Asiantuntevia ja laadukkaita neuropsykologisia palveluita asiakaslähtöisesti. Keskeisiä palveluitamme ovat: neuropsykologinen tutkimus (suppea ja laaja) ja neuropsykologinen kuntoutus. 
Sparrit
Sparrit ovat viiden käynnin täsmähoitoja, jotka keskittyvät tietyn ongelman ratkaisemiseen tai lievittämiseen tai haasteisiin valmistautumiseen.
Muut asiantuntijapalvelut
Hoitokokonaisuuteen voi liittää käyntejä esimerkiksi ravitsemusterapeutilla, seksuaaliterapeutilla tai psykofyysisellä fysioterapeutilla.