Rekrytointi

Ajankohtaista: Psykoterapeuttien ja psykologien rekrytointi-infot 22.3. ja 24.3.

Komppi, Mehiläinen ja Poiju ovat yhdistyneet, ja tuloksena on Suomen suurimpia psykologi- ja psykoterapiaosaamisen keskittymiä. Haluamme uudistaa mielenterveysalaa, tarjota Suomen laadukkainta hoitoa sekä monipuolisia työmahdollisuuksia psykoterapeuteille ja psykologeille.

Osallistu Mehiläisen Työelämäpalveluiden, Komppi Mehiläisen ja Mehiläinen Psykologivälityksen (Poijun) yhteiseen rekrytointi-infoon tiistaina 22.3 tai torstaina 24.3 niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Mehiläinen voi tarjota psykologeille, psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Töihin Komppi Mehiläiseen?

 

Rekrytoimme valmiita tai psykoterapiakoulutuksen loppuvaiheessa olevia yksilöpsykoterapeutteja kaikille paikkakunnille (Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Hämeenlinna, Lappeenranta, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa). Erityisesti korona-aikana etsimme myös pelkkää etävastaanottoa tekeviä yksilöpsykoterapeutteja.

 

Tarjoamme työntekijöillemme ja ammatinharjoittajillemme mahdollisuuden mm. luotettavaan ja paljon myönteistä palautetta saaneeseen etävastaanottotyökaluun, yhteisöllisyyteen, markkinointiin, vahvasti suojatun ja Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön sekä työnohjauksiin. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteillemme ja koulutamme heidät Kompin viiden kerran sparrien tarjoamiseen. Aiemmin koulutuksia on järjestetty mm. HOT-menetelmästä, motivoivasta haastattelusta, traumojen hoidosta, tuloksellisuuden mittaamisesta, psykofyysisistä menetelmistä sekä myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen ehkäisystä psykoterapeutin työssä. Tämän vuoden aikana järjestämme komppilaisille koulutusta mm. IPT-psykoterapiasta ja ADHD-problematiikan huomioimisesta psykoterapiatyössä.

 

Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä sekä sparrien, lyhytterapioiden ja asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.


Kompin lupaus asiantuntijoilleen on olla
aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Teemme yhteistyötä tällä hetkellä mm. sairaanhoitopiirien, työterveyshuoltojen ja vakuutusyhtiöiden kanssa sekä osallistumme asiantuntijoidemme puolesta julkisiin hankintakilpailuihin.


Rekrytoimme nyt uusia komppilaisia kaikilla paikkakunnilla. Olemme aloittaneet useilla paikkakunnilla yhteistyön Pohjola sairaalan kanssa tilavuokrauksen osalta. Liitteenä valokuvia sekä Pohjola sairaalan että Kompin tiloista. Rekrytoimme lisäksi Komppiin myös ”etäkomppilaisia”, joille tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää Kompin markkinointi-, laskutus-, hankintakilpailu- ja muita hallinnollisia palveluja
myös omissa vastaanottotiloissa työskennellessä.

Yhteydenotot:

Komppi on liittynyt joulukuussa 2020 osaksi Mehiläistä. Otathan yhteyttä ensi vaiheessa Emilia Haapalaan

emilia.l.haapala@mehilainen.fi

040 648 6581

Tutustu myös Kompin tiloihin ja komppilaisiin!