Rekrytointi

Rekrytoimme valmiita tai psykoterapiakoulutuksen loppuvaiheessa olevia yksilöpsykoterapeutteja kaikille paikkakunnille (Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Vaasa, Hämeenlinna, Vantaa, Jyväskylä, Joensuu, Oulu, Turku, Tampere ja Kuopio). Erityisesti korona-aikana etsimme myös pelkkää etävastaanottoa tekeviä yksilöpsykoterapeutteja.

 

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Kompissa työskentelee valtakunnallisesti jo lähes 250 asiantuntijaa ammatinharjoittajina tai työsuhteessa. Komppi on täysin suomalainen ja henkilöomisteinen yritys, jonka toimintaa ohjaa vahva arvopohja liittyen korkeaan laatuun, toiminnan eettisyyteen ja kliiniseen vaikuttavuuteen. Kompissa työskenteleekin varsin korkeasti kouluttautuneita ja päteviä ammattilaisia, jotka myös edustavat monipuolisesti eri psykoterapian viitekehyksiä.


Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajilleen mahdollisuuden mm.
luotettavaan ja paljon myönteistä palautetta saaneeseen etävastaanottotyökaluun, yhteisöllisyyteen, markkinointiin, vahvasti suojatun ja Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön sekä työnohjauksiin. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteillemme ja koulutamme heidät Kompin viiden kerran sparrien tarjoamiseen. Aiemmin koulutuksia on järjestetty mm. HOT-menetelmästä, motivoivasta haastattelusta, traumojen hoidosta, tuloksellisuuden mittaamisesta, psykofyysisistä menetelmistä sekä myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen ehkäisystä psykoterapeutin työssä. Tämän vuoden aikana järjestämme komppilaisille koulutusta mm. IPT-psykoterapiasta ja ADHD-problematiikan huomioimisesta psykoterapiatyössä.


Ammatinharjoittajien vuokraprosentti Kompissa on erittäin kohtuullinen: Kompin toimitiloissa työskenteleville 
vuokraprosenttimme on 20–25 %:a (uudet paikkakunnat) tai 22–25 %:a. Työsuhteisille maksettava palkka on kilpailukykyisellä tasolla siihen sisältyvän bonuspalkkion ansiosta.

 

Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä sekä sparrien, lyhytterapioiden ja asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.


Kompin lupaus asiantuntijoilleen on olla
aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Teemme yhteistyötä tällä hetkellä mm. sairaanhoitopiirien, työterveyshuoltojen ja vakuutusyhtiöiden kanssa sekä osallistumme asiantuntijoidemme puolesta julkisiin hankintakilpailuihin.


Rekrytoimme nyt uusia komppilaisia kaikilla paikkakunnilla. Olemme aloittaneet useilla paikkakunnilla yhteistyön Pohjola sairaalan kanssa tilavuokrauksen osalta. Liitteenä valokuvia sekä Pohjola sairaalan että Kompin tiloista. Rekrytoimme lisäksi Komppiin myös ”etäkomppilaisia”, joille tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää Kompin markkinointi-, laskutus-, hankintakilpailu- ja muita hallinnollisia palveluja
myös omissa vastaanottotiloissa työskennellessä.

Yhteydenotot:

 

Komppi on liittynyt joulukuussa 2020 osaksi Mehiläistä. Otathan yhteyttä ensi vaiheessa Emilia Haapalaan

emilia.l.haapala@mehilainen.fi

040 648 6581

Tutustu myös Kompin tiloihin ja komppilaisiin!