Rekrytointi

Rekrytoimme tällä hetkellä Komppiin valmiita tai psykoterapiakoulutuksen loppuvaiheessa olevia yksilöpsykoterapeutteja kaikille paikkakunnille (Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Vantaa, Oulu, Turku, Tampere ja Kuopio). Olemme myös avaamassa toimipisteitä Jyväskylään ja Joensuuhun, ja rekrytoimme myös näihin kaupunkeihin psykoterapeutteja.


Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Kompissa työskentelee valtakunnallisesti jo yli 200 asiantuntijaa ammatinharjoittajina tai työsuhteessa. Komppi on täysin suomalainen ja henkilöomisteinen yritys, jonka toimintaa ohjaa vahva arvopohja liittyen korkeaan laatuun, toiminnan eettisyyteen ja kliiniseen vaikuttavuuteen. Kompissa työskenteleekin varsin korkeasti kouluttautuneita ja päteviä ammattilaisia, jotka myös edustavat monipuolisesti eri psykoterapian viitekehyksiä.


Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden mm.
yhteisöllisyyteen, markkinointiin, Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön ja työnohjauksiin. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteillemme ja koulutamme heidät Kompin viiden kerran sparrien tarjoamiseen. Aiemmin koulutuksia on järjestetty mm. HOT-menetelmästä, motivoivasta haastattelusta, traumojen hoidosta, tuloksellisuuden mittaamisesta, psykofyysisistä menetelmistä sekä myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen ehkäisystä psykoterapeutin työssä. Tämän vuoden aikana järjestämme komppilaisille koulutusta mm. IPT-psykoterapiasta ja ADHD-problemaatikon huomioimisesta psykoterapiatyössä.


Ammatinharjoittajien vuokraprosentti Kompissa on erittäin kohtuullinen (
perusvuokraprosentti on 20–22 %:a) ja työsuhteisille maksettava palkka kilpailukykyisellä tasolla siihen sisältyvän bonuspalkkion ansiosta.

Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä, sparrien ja lyhytterapioiden sekä asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.


Kompin lupaus asiantuntijoilleen on olla
aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Teemme yhteistyötä tällä hetkellä mm. sairaanhoitopiirien, työterveyshuoltojen ja vakuutusyhtiöiden kanssa sekä osallistumme asiantuntijoidemme puolesta julkisiin hankintakilpailuihin.


Rekrytoimme nyt uusia komppilaisia kaikilla paikkakunnilla. Olemme aloittaneet useilla paikkakunnilla yhteistyön Pohjola sairaalan kanssa tilavuokrauksen osalta. Liitteenä valokuvia sekä Pohjola sairaalan että Kompin tiloista. Rekrytoimme lisäksi Komppiin myös ”etäkomppilaisia”, joille tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää Kompin markkinointi-, laskutus-, hankintakilpailu- ja muita hallinnollisia palveluja
myös omissa vastaanottotiloissa työskennellessä.

Yhteydenotot:

Thea Strandholm,

thea.strandholm@komppi.net

 

Salla Vuoristo-Myllys,

salla.vuoristo-myllys@komppi.net

tai sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Tutustu myös Kompin tiloihin ja komppilaisiin!

Töihin Komppiin? Voit lähettää meille viestisi alla olevalla lomakkeella!

Ethän kirjoita Viesti-kenttään arkaluontoisia tietoja itsestäsi. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen komppi@komppi.net tai soittaa numeroon 050 468 8515 (puhelinaikoina).