Rekrytoimme tällä hetkellä Komppiin uusia psykoterapeutteja ja psyykkisen hyvinvoinnin asiantuntijoita

Rekrytoimme uusia ammatinharjoittajia ja työntekijöitä erityisesti Kompin uusiin toimipisteisiin Kuopiossa (avattu 11/2018) ja Turussa (avattu 03/2019). Rekrytoimme myös jatkuvasti uusia asiantuntijoita myös pääkaupunkiseudulle (erityisesti Espoon Niittykumpuun), Järvenpäähän ja Tampereelle.

 

Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen, palvelujen kehittämiseen, yhteisiin koulutuksiin, Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön ja työnohjauksiin. Ammatinharjoittajien vuokraprosentti on kohtuullinen ja kilpailukykyisellä tasolla. Kompissa on mahdollisuus työskennellä nyt myös työsuhteessa. Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä, sparrien ja lyhytterapioiden sekä asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.

 

Kompin lupaus terapeuteille on olla aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteille. Sisäisiä koulutuksia on pidetty mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteista, blogikirjoittamisesta, psykoterapia-arvioista ja kehollisuudesta psykoterapiassa. Koulutamme myös terapeutteja manualisoitujen viiden kerran sparrien tekemiseen.

 

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Komppiin palveluntuottajaksi, olethan yhteydessä, niin kerromme enemmän. Edellytämme palveluntuottajilta terveydenhuolto-, kasvatus- tai sosiaalialan tutkintoa sekä joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia, oman alan (psykoterapia tai psykiatria) erikoistumisopintoja. 

 

Yhteydenotot:

Thea Strandholm

050-338 4282,

thea.strandholm@komppi.net

 

Salla Vuoristo-Myllys

045-131 1945,

salla.vuoristo-myllys@komppi.net

tai alapuolella olevalla yhteydenottolomakkeella.

Voit lähettää meille viestisi alla olevalla lomakkeella

Ethän kirjoita Viesti-kenttään arkaluontoisia tietoja itsestäsi.