Anna Andersén

Annan osaamisaluetta on suorituskyvyn ja psyykkisen hyvinvoinnin lisääminen mielen taitojen avulla. Valmentava ja ratkaisukeskeinen viitekehys. Laaja joukko menetelmiä.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Ammattinimike:
Psykologi , Urheilupsykologi
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Annalle (sertifioitu liikunta- ja urheilupsykologi, PsM, MBCT-ohjaaja, psyykkinen valmentaja) voi varata ajan liittyen urheilupsykologiaan sekä psyykkiseen valmentautumiseen urheilussa, opiskelussa tai työelämässä. Annan osaamisaluetta on suorituskyvyn ja psyykkisen hyvinvoinnin lisääminen mielen taitojen avulla. Psyykkisen valmennuksen teemoja ovat mm stressin, jännityksen, pelkojen ja haastavien tilanteiden ja tunteiden käsittelytaidot sekä kognitiivisten kykyjen parantaminen suorituskyvyn lisäämiseksi.

Annan työskentelyn viitekehys on valmentava ja ratkaisukeskeinen. Anna käyttää työssään laajasti menetelmiä perinteisestä urheilupsykologiasta uusiin mindfulness-pohjaisiin kognitiivisiin terapiamuotoihin. Vastaanoton lisäksi Anna tarjoaa Kompin kautta palveluita organisaatioille kuten koulutuksia, asiantuntijaluentoja ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen liittyviä tilaisuuksia.