Boryana Todorova-Täubel

Boryanalla on kokemusta eri psyykkisten haasteiden hoidosta. Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttinen viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Kuopio: Käsityökatu

Ammattinimike:
Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan

Boryana on lääkäri ja KKT (kognitiivinen käyttäytymisterapia) psykoterapeutti, jolla on pitkä kokemus eri psyykkisten haasteiden hoidosta. Hänen erityisiä kiinnostuksenkohteitaan ovat mm. burnoutin, mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöiden, pakko-oireisen häiriön, ADHD/ADD:n hoitomahdollisuudet. Boryanan vastaanotolle voisit varata aikaa lyhyt ja pitkäkestoiseen työskentelyyn, niin kuin tukikäynnille haastavissa elämäntilanteissa. Boryana hyödyntää KKT:n, HOT:n (hyväksymis- ja omistautumisterapia), mindfulness ja positiivisen psykologian lähestymistapojen lisäksi labradorikoira Aurin läsnäoloa. Auri on 11 v. tyttö, jonka sydän on vähintään hänen ruokahalunsa kokoinen. Auri ei osallistuu terapiaan, jos Sinulla on siihen estettä.

Tällä hetkellä Boryana ei pysty ottamaan uusia Kela-yksilöasiakkaita.

Boryana is a physician and CBT (cognitive and behavioural therapy) psychotherapist, who has long experience with the treatment of different psychiatric disorders. The understanding and treatment of burnout, mood disorders and anxiety, as well as obsessive-compulsive disorder and ADHD/ADD problematics have been of particular interest in her practice during the years. In addition to the traditional CBT approaches, Boryana benefits from the ACT therapy, mindfulness practice and positive psychology approaches, as well as the assistance of a 11 -year-old Labrador girl Auri, whose heart is at least as big as her appetite. Auri is not present at sessions, in case that isn’t desired.