Elina Kurra

Elinalla on pitkä työkokemus sekä erityisosaamista mm. ahdistuneisuuden, sosiaalisten pelkojen, masennuksen sekä varhaisten ja myöhemmin syntyneiden traumojen hoidosta. Kela.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan

Olen psykologi ja psykoterapeutti (integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutus). Olen työskennellyt pitkään kliinisenä psykologina psykiatrian erikoissairaanhoidossa sekä perustason mielenterveystyössä aikuisten ja nuorten parissa. 

Työtapani on vastavuoroinen, kuunteleva, lämmin ja aktiivinen. Koen olevani tasavertainen ihminen asiakkaan rinnalla, kuitenkin koulutuksen ja pitkän työkokemuksen avulla voin tuoda uusia näkökulmia asiakkaan kokemuksiin. Käsiteltävät asiat ja työskentelyn tavoitteet nousevat asiakkaan omista tarpeista. Ammattilaisena autan löytämään ongelmien taustalla vaikuttavia syitä, uudenlaista suhdetta ja sallivuutta itseä kohtaan sekä toimivia selviytymiskeinoja. Käytän työskentelyssä mukana asiakkaan toiveiden mukaan myös stressin ja tunteiden säätelyä helpottavia hengitys- ja vakautumismenetelmiä.

Minulla on erityisesti kokemusta ahdistuneisuuden, sosiaalisten pelkojen, masennuksen sekä varhaisten ja myöhemmin syntyneiden traumojen hoidosta. Olen työskennellyt paljon myös erilaisten elämänkriisien ja ihmissuhdeongelmien alueella. 

Minulta voi varata aikoja kuntoutuspsykoterapiaan (Kelan tukemana tai itsemaksavana) tai psykologin vastaanottokäynneille.