Else Sorsa

Erityisopettaja, perhe- ja yksilöpsykoterapeutti (Kela), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Kognitiivinen lyhytpsykoterapia. Kela. Hämeenlinna, Turku.
Toimipiste:

Hämeenlinna: Linnankatu, Hämeenlinna

Turku: Eerikinkatu

Ammattinimike:
Perheterapeutti , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Lapset, Nuoret, Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei tilaa uusille Kela-asiakkaille

Arvostan rauhallista kohtaamista, tilan antamista. Olen aktiivinen terapeutti, kuuntelen, keskustelen, esitän kysymyksiä, joihin voi vastata tai olla vastaamatta. Olen avoin erilaisille asioiden käsittelytavoille. Keskustelun lisäksi arvostan asettumista läsnä olevaan hetkeen; toivon hetken antavan turvaa ja luottamusta kohdata asiat avoimesti ja rohkeasti. Sovellan terapiassa mindfulness-harjoitteita, jos ne tuntuvat tilanteessa luontevilta. Käytän myös erilaisia toiminnallisia harjoitteita silloin, kun niiden kautta voi olettaa oivallettavan jotain oleellista ja kun sanoja on vaikea löytää.

Käytän pääsääntöisesti kognitiivista työskentelyotetta, joka sopii hyvin yhdistettäväksi sekä ratkaisukeskeiseen että psykoanalyyttiseen suuntaukseen; terapiassa tutkimme tilanteen mukaan ajatuksia, tunteita ja toimintaa sekä tässä hetkessä että menneessä ja tulevassa. Parien ja perheiden kanssa sovellan tunnekeskeisen pariterapian menetelmiä.