Erja Kuosa

Kattava kokemus vanhempien, parien ja perheiden tukemisesta. Pariterapeutti, perhepsykoterapeutti. Intergatiivisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Helsinki: Kaisaniemi

Ammattinimike:
Perheterapeutti , Pariterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys perhe- ja paripsykoterapiaaan sekä vanhemman ohjaukseen.

Erja on pariterapeutti, erityistason perheterapeutti sekä sosiaalityöntekijä. Hänellä on vankka 15 vuoden työkokemus perheneuvolatyöstä, ja siellä laaja-alaisista työtehtävistä vanhempien, perheiden ja parien auttamisesta. Pitkän työuransa aikana Erjalle on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien vanhempien, parien sekä perheiden auttamisesta ja tukemisesta. Asiakkaiden hyvinvoinnin vahvistaminen on Erjan työn johtotähtenä.

Erjalla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Hän on kuunteleva, empaattinen sekä voimavaraistava ja ratkaisuihin asiakasta auttava, asiakkaan rinnalla kulkeva ammattilainen. Erjan työskentelyä ohjaa integativinen psykoterapeuttinen viitekehys, jossa vahvimpina esintyvät psykodynaaminen, systeeminen sekä ratkaisukeskeinen ja voimavaraistava työote.

Erjalle voit hakeutua käynnille, kun toivot tukea parisuhteen pulmiin, vanhemmuteen tai perheen sisäisiin haasteisiin. Erjalla on Kela-pätevyys perhe- ja paripsykoterapiaan sekä vanhemman ohjaukseen.