Hannele Laurila

Tukea lapsen tai nuoren yksilöllisten voimavarojen löytämiseen vuorovaikutuksessa häntä hoitavan aikuisen kanssa. Psykodynaaminen viitekehys. Yhteydenotto ennen käyntiä. Kela.
Toimipiste:

Tampere: Kauppakatu

Tampere: Näsilinnankatu

Asiakasryhmät:

Nuoret, Lapset

Terapiasuuntaus:
Psykodynaaminen
Kela-pätevyys:

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus sekä 16-25-vuotiaiden kuntoutuspsykoterapia.

Kaikilta uusilta asiakkailta toivon yhteydenottoa ennen ajanvarausta joko sähköpostitse hannele.laurila@komppi.net tai puhelimitse numeroon 040-158 8806. Puhelinaika on perjantaisin klo 8.30-9.30. Puhelimeen voi tekstiviestitse jättää myös soittopyynnön.

Lapsen ja nuoren psykodynaaminen psykoterapia on hoitomuoto, jonka tarkoituksena on poistaa sisäisen kehityksen estymiä sekä auttaa lasta ja nuorta hänen yksilöllisten voimavarojensa löytämiseen vuorovaikutuksessa häntä hoitavan aikuisen kanssa. Psykoterapeuttinen hoito on luonteeltaan tiivistä ja pitkäjännitteistä ja vaatii sitoutumista. Luottamus on tärkeä periaate. Lapsen terapiassa sitoutumisen ja luottamuksen syntyyn tarvitaan vanhempien lupa ja tuki. Vanhempien käynnit oman työntekijän luona lapsensa kehityksen ja psykoterapian sekä oman vanhemmuutensa tueksi ovat tärkeä osa lapsen psykoterapiaa. (Lähde: Suomen Lasten ja Nuorisopsykoterapiayhdistys)