Harri Kousa

Harri on työskennellyt pitkään psykologina perusterveydenhuollossa sekä yksityisenä psykologina mielenterveys- ja päihdeongelmien hoidossa. Psykodynaamisen/psykoanalyyttisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Hämeenlinna: Linnankatu, Hämeenlinna

Hyvinkää: Parantolankatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
PsykoanalyyttinenPsykodynaaminen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan

Harri on psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti. Hän on työskennellyt lähes 10 vuotta terveyskeskuspsykologina sekä yksityisenä psykologina, sekä parin vuoden ajan nuorten ja aikuisten ammatinvalintapsykologina. Työkokemusta hänellä on laajalti, lievien mielenterveyden ongelmien hoidosta vaikeimpiin. Harrin psykoterapeuttikoulutus painottui vaikeiden mielenterveyden ongelmien hoitoon. Perinteisemmän psykodynaamisen lähestymistavan ohella Harri voi käyttää mentalisaatioterapian tai muiden kuin psykodynaamisten terapioiden menettelyjä tai harjoitteita.

Ensisijaisesti Harri tekee pitkäkestoista psykoterapiaa, jossa käyntitiheys on kaksi – kolme kertaa viikossa. Voit myös varata hänelle ajan tuki-, neuvonta- tai kriisikäynnille.

Harria on kuvattu rauhalliseksi, kärsivälliseksi ja että hänen kanssaan on yllättävän helppoa puhua avoimesti vaikeimmistakin tunteista ja kokemuksista.