Helena Vuoriheimo

Pitkä kokemus psykiatriasta ja mielenterveystyöstä. Helena hyödyntää työssään mm. rakentavaa vuorovaikutusta, mindfulness- ja NLP-menetelmiä. Ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Tampere: Kauppakatu

Hyvinkää: Parantolankatu

Ammattinimike:
Psykoterapeutti , Pariterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
EMDR-terapiaRatkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

yksilöterapia

Helenalla (ratkaisukeskeinen vaativan erityistason psykoterapeutti, sertifioitu EMDR-terapeutti, sairaanhoitaja YAMK, ammatillinen opettaja, kognitiivis-integratiivisen psykoterapian opiskelija) on pitkä kokemus psykiatriasta ja mielenterveystyöstä. Hän on myös opiskellut erilaisia menetelmiä ja filosofioita työkaluikseen, mm. rakentavaa vuorovaikutusta ja NLP-, tietoisuustaito- ja mindfulness-menetelmiä. Helenan arvoperustana on voimavarasuuntautuneisuus ja integratiivisuus, tavoitteena jokaisen itsemäärittämä hyvä elämä.

Pitkän ja lyhyen yksilöpsykoterapian lisäksi Helena on tehnyt myös ratkaisukeskeistä pariterapiaa ja koulutuspsykoterapiaa ratkes-opiskelijoille sekä työskennellyt lasten ja nuorten kanssa. Elämänmuutokset ja neuvontakäynnit, ihmissuhde- tai itsetunto-ongelmat, traumat, epävakaa persoonallisuus, masennus- ja ahdistuneisuushäiriöt, pakko-oireet, paniikkihäiriö voivat esimerkiksi olla tulosyinä Helenalle. Helena tekee myös etävastaanottoja.