Hippu Pintilä

Hippua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen kaikissa eri elämänhetkissä sekä miten voi tukea yksilöä muutoksessa. Ratkaisukeskeinen terapia.
Toimipiste:

Tampere: Kauppakatu

Tampere: Näsilinnankatu

Tampere: Pohjola Sairaala - Tampere

Ammattinimike:
Psykologi
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Hipulle (PsM, psyykkinen valmentaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, personal trainer ja Mindfulness-ohjaaja CFM®) voit varata ajan tukikäynnille, urheilupsykologin vastaanotolle, mindfulnessohjaukseen, työnohjaukseen ja lyhytterapiaan. Hippua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen kaikissa eri elämänhetkissä sekä miten voi tukea yksilöä muutoksessa. Hippu on taitava kuuntelija ja valmentaja eikä epäröi kysyä vaikeita kysymyksiä. Työote on ratkaisukeskeinen ja muutokseen uskova. Hän hyödyntää monipuolisesti kaikkea työkokemuksen ja opintojen tuomaa osaamista asiakkaan hyväksi.

Vastaanoton lisäksi Hippu tarjoaa Kompin kautta palveluita organisaatioille kuten valmennuksia, asiantuntijaluentoja ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen liittyviä tilaisuuksia. Urheilupsykologin vastaanoton ja työnohjauksen voit sopia myös etäyhteydellä toteutettavaksi.

Hipulla on yli 25 vuoden kokemus organisaatioiden ja henkilöstön kehittämisestä sekä organisaation sisällä että ulkopuolisena sparraajana. Hän on toiminut vaativissa HR –tehtävissä, esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenä sekä pienissä että suurissa organisaatioissa. Lisäksi hän on toiminut psyykkisenä valmentajana urheilijoille ja joukkueille. Hän on myös syventynyt pitkäaikaissairauden tuomiin elämäntilanteisiin ja kriiseihin perheissä ja yksilön elämässä.