Johanna Ojala-Oksala

Johanna on erikoistunut työstressin ja -uupumuksen, unettomuuden, masennuksen, ahdistuksen, esiintymisjännityksen ja paniikkihäiriöiden hoitoon. Kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehys.

Olet lämpimästi tervetullut Johannan vastaanotolle yksityis- ja työelämään liittyvissä haasteissa. Johannalle (PsL, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, työterveyspsykologi, kriisi- ja traumapsykologian asiantuntija, työnohjaaja, työyhteisösovittelija, musiikkipedagogi AMK, kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutuksessa) voit varata ajan psykologin tuki-, neuvonta- tai kriisikäynnille, koulutusterapiaan sekä työnohjaukseen että työterveyspsykologin konsultaatioon.

Johanna on psykologina erikoistunut työstressin ja -uupumuksen, unettomuuden, masennuksen, ahdistuksen, esiintymisjännityksen ja paniikkihäiriöiden hoitoon. Voit tulla vastaanotolle myös ihmissuhteisiin, muuttuviin elämäntilanteisiin sekä työn ja perheen yhteensovittamiseen liittyvissä haasteissa. Johanna työskentelee lisäksi taiteilijoiden psyykkisen valmennuksen parissa.

Työhön liittyvien teemojen tiimoilta voit varata Johannalle aikaa niin yksilö- ja ryhmämuotoiseen työnohjaukseen kuin myös työterveyspsykologin konsultaatioon. Lisäksi Johanna tarjoaa organisaatioille koulutusta ja valmennusta sekä tukea työyhteisön konfliktitilanteisiin ja ristiriitojen selvittelyyn.