Jouko Järvi

Jouko on erikoistunut kriisi-ja traumaperäisten oireiden ja häiriöiden hoitoon. Psykodynaamisen ja kriisi- ja traumaterapian psykoterapeuttiset viitekehykset. Kela.

Joukolle voit varata ajan aikuisten (yli 16-v.) yksilöpsykoterapiaan. Psykoterapia voi olla kestoltaan muutamasta käynnistä aina useampaan vuoteen saakka. Joukon puoleen voit kääntyä myös nk. kriisikäyntien ja ohjaus- sekä neuvontakäyntien osalta. Myös parisuhdeongelmissa sekä nuoren kasvatukseen ja tukemiseen liittyvissä ongelmissa voit kääntyä Joukon puoleen.

Jouko on erikoistunut erityyppisten kriisien- ja traumaperäisten oireiden ja häiriöiden hoitoon. Joukon osaamisalueeseen kuuluu myös masennuksen- ja ahdistuneisuuden hoito, pakko-oireiden hoito, persoonallisuuden problematiikkaan liittyvä hoito, käyttäytymisen ongelmiin liittyvät hoidot, erilaisten päihdeongelmien hoito ja myös vakavien psykiatristen häiriöiden hoidot (esim. skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö).

Jouko on peruskoulutukseltaan psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja. Joukon psykoterapia koulutus on viitekehykseltään psykodynaaminen ja keskittyi kriisi- ja traumapsykoterapiaan. Jouko on suorittanut myös pitkän päihdetyön ammattitutkinnon ja työnohjaaja koulutuksen (2,5 vuotta). Jouko on myös suorittanut perus- ja jatkokoulutuksen nk. ””3. aallon kognitiivisen viitekehyksen hyväksymis- ja omistautumisterapian osalta (HOT).