Katja Oksanen

Autan sinua, kun etsit elämääsi muutosta tai kun olet kohdannut kriisin. Ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Helsinki: Mannerheimintie

Ammattinimike:
Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan

Olen perehtynyt psykoterapiatyössä erityisesti itsetuntemukseen ja itsetunnon kehittämiseen, tulevaisuuden kartoittamiseen, työssä tai opinnoissa jaksamiseen sekä pettymyksien, menetyksien, surun, ahdistuneisuuden ja masennuksen käsittelemiseen. Yhdessä asiakkaan kanssa voimme käsitellä erilaisia elämänkriisejä, ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä, kuten luottamuspulaa ja haasteita kommunikaatiossa. Työotteeni on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ja terapeuttina olen lämmin ja kuunteleva. Asiakkaan toiveesta voimme myös yhdistellä menetelmiä, kuten tehdä rentoutusharjoituksia tai pohtia uusia tulevaisuuden näkökulmia. Minulle voi varata ajan neuvontaan, lyhyeen tai pitkään yksilöpsykoterapiaan ahdistuneisuus-, pelko- ja masennusongelmissa.

Autan sinua, kun etsit elämääsi muutosta tai kun olet kohdannut kriisin. Vastaanotollani keskustelemme luottamuksellisesti toiveistasi ja haasteistasi, joihin autan sinua löytämään ratkaisuja. Etsimme yhdessä uusia näkökulmia ja kätkössä olevia voimavarojasi, jotka vahvistavat itsetuntemustasi, ohjaavat sinua tulevaisuuden tavoitteitasi kohti ja auttavat sinua avaamaan elämäsi solmukohtia lisäten hyvinvointiasi.

Tervetuloa vastaanotolle!