Laura Lindström

Lauralla on pitkä työkokemus perheneuvolasta ja lastenpsykiatrialta. Apua esim. hankalan elämäntilanteen, itsetunnon, minäkuvan tai psyykkisen oireilun jäsentämiseen. Psykodynaaminen viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Lapset, Nuoret, Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Psykodynaaminen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapiaan sekä vanhempien ohjauskäynneille

Olen työskennellyt 15 vuoden ajan lasten, nuorten ja perheiden parissa perheneuvolassa ja erikoissairaanhoidossa lastenpsykiatrialla. Voit varata minulle ajan, jos haluat lähteä tarkastelemaan hankalaa elämäntilannetta, itsetuntoa ja minäkuvaa tai psyykkiseen oireiluun esim. ahdistukseen tai masennukseen liittyviä asioita.

Työskentelen mielelläni myös vanhemmuuteen tai lasten kehitykseen liittyvissä asioissa. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani ovat mm. vuorovaikutus- ja kiintymyssuhteisiin liittyvät kysymykset sekä varhaisten tai myöhempien traumaattisten kokemusten hoito. Olen työotteeltani aktiivinen, lempeä ja asioita yhdessä asiakkaan kanssa tutkiva. Työssäni on tärkeää terapeuttinen yhteistyösuhde, jossa asiakkaan on mahdollista käsitellä itselleen tärkeitä ja usein vaikeitakin kokemuksia turvallisesti.

Voit varata yksittäisiä psykologin tuki- ja kriisikäyntejä tai tutustumisajan hakeutuessasi lyhyeen tai pitkään yksilöpsykoterapiaan. Voit varata ajan myös vanhempien ohjaus- ja tukikäynneille lapsen/nuoren yksilöterapian yhteydessä tai yleisemmin vanhemmuuden haasteissa.

Ei uusia Kela-yksilöasiakkaita