Laura Savonen

Laura on työskennellyt yli 10 vuoden ajan koko ihmisen elämänkaaren parissa. Monipuolisen vastaanottotyön myötä hän on perehtynyt laaja-alaisesti erilaisten psyykkisten haasteiden hoitoon.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava , Työterveyspsykologi
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan koko ihmisen elämänkaaren parissa (neuvola, koulu, terveyskeskus, työterveyshuolto, erikoissairaanhoito aikuispsykiatria). Monipuolisen vastaanottotyön myötä olen perehtynyt laaja-alaisesti erilaisten psyykkisten haasteiden hoitoon.

Olen pohjakoulutukseltani psykologi, ja minulla on myös työterveyshuollon pätevyys sekä kivun psykologian asiantuntijakoulutus. Olen psykoterapeuttikoulutuksessa, jonka viitekehys on kognitiivinen.

Työskentelytapani on vastavuoroinen ja lämmin. Olen perehtynyt mm. elämäntilanne- ja sairastumiskriiseihin, kivun kanssa selviytymiseen, mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöihin, syömiseen ja kehonkuvaan liittyviin haasteisiin sekä uupumukseen.

Minulle voit varata ajan tuki- ja kriisikäynneille tai hakeutua koulutuspsykoterapiapotilaaksi. Koulutuspsykoterapiaan voivat tulla yli 18-vuotiaat.