Liisa Survo

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus psykiatrin työstä. Liisan erityisosaamisaluetta ovat mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöt sekä perheen ja parisuhteen vuorovaikutuspulmat. Integratiivinen viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Kuopio: Käsityökatu

Ammattinimike:
Psykiatri , Pariterapeutti , Perheterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

pari- ja perheterapia

Liisalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus psykiatrin työstä. Hänellä on myös perhe- ja paripsykoterapeutin koulutukset. Liisan erityisosaamisaluetta ovat mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöt sekä perheen ja parisuhteen vuorovaikutuspulmat. Liisa hyödyntää työssään myös psykofyysisiä menetelmiä, mm. hengityksen käyttöä psyykkisen hyvinvoinnin tukijana.

Voit varata ajan vastaanotolle pohtiessasi psykoterapian aloittamista. Terapiatarpeen arviointiin tarvitaan 2-3 käyntiä. Diagnostisen selvittelyn lisäksi tehdään tarpeenmukaisesti työkyvyn arviointia sekä lääkehoidon suunnitelma. Liisa ei määrää pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.

Mikäli olet Liisalle jo tuttu asiakas ja olet varaamassa aikaa seurantakäynnille, olethan yhteydessä Kompin asiakaspalveluun joko sähköpostitse komppi@komppi.net tai puhelimitse asiakaspalvelun numeroon ajan varaamiseksi.