Maarit Kukkohovi

Maarit on suuntautunut ahdistuksen ja mielialapulmien, itsetunto-ongelmien, ihmissuhdevaikeuksien, elämänmuutosten ja -kriisien sekä uupumuksen käsittelyyn.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivis-analyyttinen (KAT)
Kela-pätevyys:

yksilöterapia

Maarit (kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti, PsM) ottaa vastaan yksilöterapia-asiakkaita aikuisten (vähintään 16-v.) lyhyisiin tai pitkiin terapioihin. Maaritille voit varata ajan myös neuvontakäynnille tai kriisi- ja tukikäynnille.

Kognitiivis-analyyttisessä terapiassa tavoitteena on asiakkaan oireiden ja ongelmien helpottuminen lisääntyneen itseymmärryksen avulla. Maarit on suuntautunut ahdistuksen ja mielialapulmien, itsetunto-ongelmien, ihmissuhdevaikeuksien, elämänmuutosten ja -kriisien sekä uupumuksen käsittelyyn. Lisäksi hän on työskennellyt äitien kanssa, joilla raskaus tai vanhemmaksi tuleminen on nostanut pintaan omaan lapsuuteen liittyviä vaikeita kokemuksia.

Maaritilla on monen vuoden kokemus yksilöiden ja perheiden kanssa työskentelystä nuoriso- ja perheneuvolassa. Tuttuja teemoja ovat vanhemmuuden tukeminen, eri-ikäisten lasten ja nuorten vanhempien ohjaus ja elämänkriisit kuten avioero tai läheisen kuolema.