Maija Rautoja

Kokemusta erityisesti aikuisten elämänkriisien ja niihin liittyvien mielialaoireiden hoidosta. Ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehys. Kela.

Maijalle psykoterapiassa ja työnohjauksessa on tärkeintä, että asiakas tulee aidosti kuulluksi ja pääsee käsittelemään elämänsä/työnsä solmukohtia luottavaisessa vuoropuhelussa ammattilaisen kanssa. Maijan työote on integroiva, dialoginen ja voimavarasuuntautunut. Kokemusta erityisesti aikuisten elämänkriisien ja niihin liittyvien mielialaoireiden hoidosta. Kela.

Maijalla (psykologi, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, dialoginen työnohjaaja) on pitkä työkokemus aikuis- ja nuorisopsykiatrian alueelta, terveyskeskuspsykologin ja psykoterapeutin työstä – myös aikuisten ja ja lasten kognitiivisten valmiuksien kartoituksesta, aikuiskoulutuksesta ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten työnohjauksesta. Maijalle voit varata ajan halutessasi lyhytpsykoterapeuttista työskentelyä, pitkäkestoisempaa psykoterapeuttista hoitoa, tuki- ja kriisikäyntejä, psykologin neuvontakäyntejä tai työnohjausta varten. Kela-korvaus mahdollinen (aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapia). Psykoterapian työskentelykielenä on suomi, tuki- ja neuvontakäyntejä tarvittaessa myös englanniksi.