Maria Paasikivi

Maria on aktiivinen, empaattinen ja läsnäoleva psykologi ja terapeutti, jolle on tärkeää huomioida kunkin asiakkaansa yksilöllinen tausta ja tarpeet. Kognitiivisen psykoterapian viitekehys.
Toimipiste:

Turku: Eerikinkatu

Ammattinimike:
Työterveyspsykologi , Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Maria on psykologi, työterveyspsykologi ja kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutettava, jolle voit varata ajan, jos sinulla on esimerkiksi stressiä, työssä jaksamisen ongelmia, ahdistusta, masennusta, ihmissuhdevaikeuksia tai muutoin kuormittava elämäntilanne. Marialla on kokemusta myös somaattiseen sairastamiseen liittyvistä psyykkisistä haasteista ja elämänhistorian haavoittavien kokemusten käsittelemisestä. Terapiatyössään Maria on suuntautunut edellä mainittujen ohella muun muassa itseen kohdistuvan liiallisen kriittisyyden, vaativuuden ja rankaisevuuden hoitamiseen. Maria on aktiivinen, empaattinen ja läsnäoleva psykologi ja terapeutti, jolle on tärkeää huomioida kunkin asiakkaansa yksilöllinen tausta ja tarpeet.

Maria on psykoterapeuttiopintojensa loppuvaiheessa. Hän valmistuu psykoterapeutiksi joulukuussa 2019, minkä jälkeen hän on Kelan palveluntuottajarekisterissä.

Uudet terapia-asiakkaat: kysy vapaata paikkaa ennen ajanvarausta sähköpostitse maria.paasikivi@komppi.net.