Maria Paasikivi

Maria on aktiivinen, empaattinen ja läsnäoleva psykologi ja terapeutti, jolle on tärkeää huomioida kunkin asiakkaansa yksilöllinen tausta ja tarpeet. Kognitiivisen psykoterapian viitekehys.
Toimipiste:

Turku: Eerikinkatu

Ammattinimike:
Työterveyspsykologi , Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys aikuisten kognitiiviseen yksilöpsykoterapiaan

Maria on psykologi, työterveyspsykologi ja kognitiivisen psykoterapian viitekehyksen psykoterapeutti, jolle voit varata ajan, jos sinulla on esimerkiksi stressiä, työssä jaksamisen ongelmia, ahdistusta, masennusta, ihmissuhdevaikeuksia tai muutoin kuormittava elämäntilanne. Marialla on kokemusta myös somaattiseen sairastamiseen liittyvistä psyykkisistä haasteista ja elämänhistorian haavoittavien kokemusten käsittelemisestä. Terapiatyössään Maria on suuntautunut edellä mainittujen ohella muun muassa itseen kohdistuvan liiallisen kriittisyyden, vaativuuden ja rankaisevuuden hoitamiseen. Maria on aktiivinen, empaattinen ja läsnäoleva psykologi ja terapeutti, jolle on tärkeää huomioida kunkin asiakkaansa yksilöllinen tausta ja tarpeet.

Marialla ei ole tällä hetkellä mahdollista ottaa vastaan uusia asiakkaita pitkään psykoterapiaan. Voit kuitenkin varata hänelle ajan yksittäisille käynneille tai lyhytterapiaan.

Uudet terapia-asiakkaat: kysy vapaata paikkaa ennen ajanvarausta sähköpostitse maria.paasikivi@komppi.net.