Marianne Källström

Työkokemusta aikuisten mielenterveyshoidon parissa. Terapiatyössään erikoistunut etenkin ahdistuksen, uniongelmien ja psykoosioireiden hoitoon. 
Toimipiste:

Turku: Eerikinkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys aikuisten kognitiiviseen yksilöpsykoterapiaan

Marianne on psykologi ja kognitiivisen psykoterapian psykoterapeutti. Hän on työskennellyt pääasiallisesti aikuisten mielenterveyshoidon parissa ja on tottunut kohtaamaan sekä lyhyitä kriisejä että vaikeampia, pitkäkestoisempaa kuntoutusta vaativia psyykkisiä ongelmia. Marianne on terapiatyössään erikoistunut etenkin ahdistuksen, uniongelmien ja psykoosioireiden hoitoon. Marianne löytyy myös Kelan palveluntuottajarekisteristä. Vastaanottokielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Vapaita paikkoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan ei ole vuodelle 2020.
 

Marianne är psykolog och kognitiv psykoterapeut (KBT). Hon har jobbat inom vuxenpsykiatrin och har erfarenhet av att bemöta och hjälpa personer som lider av både kortare livskriser och svårare, mer långvariga psykiska problem. I sitt terapiarbete har Marianne specialiserat sig på att jobba med sömnproblem, ångest och psykossymtom. Hon har inte plats för nya FPA-rehabiliteringspsykoterapiklienter år 2021.