Marjaana Tallgren

Marjaanalla on kokemusta elämän kriisitilanteista sekä ihmissuhde- ja tunne-elämän vaikeuksista. Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttinen viitekehys.
Toimipiste:

Helsinki: Arkadia

Ammattinimike:
Psykoterapeutti , Työnohjaaja
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret, Lapset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Marjaana ei pysty tällä hetkellä ottamaan uusia asiakkaita.

Marjaana (KM, erityisopettaja, voimavarakeskeinen työnohjaaja) on kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Kelan palveluntuottaja viimeistään loppukesästä 2019.

Psykoterapiakoulutuksen lisäpainotus on lasten ja nuorten psykoterapia. Voit varata ajan yksilöterapiaan tai työnohjaukseen. Marjaana työskentelee mielellään niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa.

Psykoterapiaan voit hakeutua mm. elämän kriisitilanteissa sekä ihmissuhde- ja tunne-elämän vaikeuksissa. Osaamisalueitani ovat myös nuorten elämänhallintaan, itsetuntoon ja opiskeluun liittyvät vaikeudet kuten motivaation puute, esiintymisjännitys ja stressin hallinta.

Työskentelyssä olen arvostava ja vuorovaikutuksellinen. Terapiassa asiakas on elämänsä asiantuntija, joka rakentaa oman näköistään elämänpolkua. Tapaamisissa hyödynnetään joustavasti kognitiivisen käyttäytymisterapian tavoitteellista työskentelyä sekä tarvittaessa monipuolisia harjoitteita ja kotitehtäviä.