Marjatta Hahkio

Marjatta on suuntautunut psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen ja elämän haasteissa ja ristiriidoissa selviämisen vahvistamiseen. Monipuolinen työkokemus. Ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Helsinki: Arkadia

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti , Työterveyspsykologi , Työnohjaaja
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

yksilöterapia

Marjatalle (psykologi PsM, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen psykoterapeutti VET, työnohjaaja, rentoutusohjaaja) voit varata ajan neuvonta- tai tukikäynnille, psykoterapiaan tai työnohjaukseen.

Marjatta on suuntautunut psyykkisen hyvinvoinnin vahvistamisen sekä elämän vastoinkäymisissä, menetyksissä ja ristiriidoissa selviämisen kysymyksiin: miten elää niihin liittyvän huolen, surun, ahdistuksen, kivun tai alakulon kanssa sekä taitoon toipua ja uudistua. Marjatalla on monipuolinen kokemus asiakkaan tukemisesta myös työhyvinvointiin ja oman työuran saumakohtiin liittyvien kiperien kysymyksien ratkomisessa.

Marjatta työskentelee joustavasti, asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Marjatan työskentelylle on ominaista toiveikkuus, myönteisyys ja käytännönläheisyys. Keskustelun keinojen lisäksi työskentelyssä hyödynnetään asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan myös toiminnallisia menetelmiä, kuten mielikuva-, rentoutus- ja psykofyysisiä harjoitteita sekä omassa arjessa tehtäviä harjoituksia.