Miia Viiru

Laaja-alainen kokemus psykologityöstä ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa. Työterveyspsykologin pätevyys. Hyödyntää työskentelyssä myös luovia ja kehollisia menetelmiä. Integratiivinen viitekehys.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan

Miialle voit varata ajan kriisi- tai tukikäynnille sekä lyhyt- ja pitkäkestoiseen yksilöpsykoterapiaan. Miia on peruskoulutukseltaan psykologi ja on tehnyt töitä laaja-alaisesti koko ihmisen elämänkaaren parissa (terveyskeskus, neuvola, koulu, kuntoutus ja työterveyshuolto). Miialla on myös työterveyshuollon psykologin pätevyys. Työssään Miialle tärkeää on se, että jokainen vastaanotolle tuleva asiakas tulee kohdatuksi aidolla tunteella ja lämpimästi.

Psykoterapiatyöskentelyssä (integratiivinen koulutus) Miia pyrkii yhteistyön kautta löytämään juuri sinulle sopivat työskentelymenetelmät. Miia käyttää mm. erilaisia kehollisia työskentelymenetelmiä sekä kirjoittamista osana psykoterapiaa. Työskentelykaverina Miialla on toisinaan myös kultainennoutaja Tiiti, joten tämä on hyvä ottaa huomioon, jos olet allerginen koirille.

Terapeuttina ja psykologina Miia on aktiivinen, empaattinen ja pyrkii aina löytämään myös kunkin yksilön omat vahvuudet.