Nefertiti Malaty

Nefertitin kiinnostuksen kohteita ovat ADHD, jämäkkyyden tukeminen ja sosiaalisiin tilanteisiin liittyvä jännittäminen. Aktiivinen, lempeä ja tutkiva työote.
Toimipiste:

Helsinki: Mannerheimintie

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Yksilöterapia

Nefertiti (PsM, psykoterapeutti) on integratiivinen psykoterapeutti ja kliininen psykologi, jolle voit varata ajan Kelan psykoterapiaan tai lyhytpsykoterapiaan sekä tuki-, neuvonta- tai kriisikäynnille. Nefertitin vastaanotolle voit hakeutua, jos sinulla on esimerkiksi ahdistus- tai masennusoireilua, ihmissuhdevaikeuksia, vaikea elämäntilanne tai itsetunto-ongelmia. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat ADHD, jämäkkyyden tukeminen ja sosiaalisiin tilanteisiin liittyvä jännittäminen.

Nefertitin työote on aktiivinen, lempeä ja tutkiva. Hänelle tärkeää on hyvä yhteistyösuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva työskentelytapa sekä auttaa sinua ymmärtämään omaa käyttäytymistäsi paremmin eli kehittää itsetuntemustasi. Samoin pyrkimyksenä on, että pystyt tekemään omaa elämääsi koskien uusia oivalluksia ja tarvittaessa myös muutoksia niin ajattelu- kuin toimintatavoissasi.

Nefertiti tarjoaa Kelan kuntoutuspsykoterapiaa, lyhytpsykoterapiaa ja ottaa vastaan myös työelämäpalveluiden asiakkaita. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.