Pauli Siuruainen

Paulilla on kokemusta tunteisiin liittyvistä häiriöistä, erilaisista ahdistuneisuushäiriöstä sekä liialliseen vaativuuteen liittyvistä ongelmista. Integratiivisen psykoterapian viitekehys.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Helsinki: Mannerheimintie

Ammattinimike:
Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
IntegratiivinenDialektinen käyttäytymisterapia (DKT)
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Pauli on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja, DKT terapeutti ja nyt Integratiivinen psykoterapiakoulutettava 2019-2023. Aikaisemmin Pauli on työskennellyt psykiatrian päivystyksessä ja tällä hetkellä psykiatrian poliklinikalla, toteuttaen siellä erimittaisia psykososiaalisia hoitoja nuorille ja aikuisille. Jos kärsit esimerkiksi itsetunto-ongelmista, liiallisesta vaativuudesta, ahdistus- tai masennusoireista voit varata tutustumiskäynnin Paulille. Terapia toteutetaan koulutusterapiana ja hoidon kesto suunnitellaan sinun kanssasi yksilöllisesti. Paulilla on aikaisemman työn kautta kokemusta sekä tunteisiin liittyvistä häiriöistä ja näistä kumpuavista ongelmista että erilaisista ahdistuneisuushäiriöstä ja liialliseen vaativuuteen liittyvistä ongelmista.

Terapeuttina Pauli on tasavertainen ja tilaa antava, mutta kuitenkin tilanteen vaatiessa auttaa sinua syventymään kokemuksiisi ja tuntemuksiisi avointen kysymysten avulla. Tarkoitus on luoda turvallinen ilmapiiri, jossa pystyt tutkimaan ja jakamaan kokemaasi toiselle ihmiselle. Terapian tarkoitus on auttaa sinua