Pia Kvist

Olen työskennellyt pitkään opetusalalla vaativan erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa. Traumapsykoterapian viitekehys.
Toimipiste:

Oulu: Hallituskatu

Ammattinimike:
Psykoterapeuttikoulutettava , Musiikkiterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret, Lapset

Terapiasuuntaus:
Trauma- tai kriisiterapia
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Olen koulutukseltani KM, musiikkiterapeutti. Olen työskennellyt pitkään opetusalalla vaativan erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa, joiden haasteet liittyvät mm. autismin kirjoon, haastavaan käyttäytymiseen, kehitykselliseen kielihäiriöön, psyykkiseen oireiluun, liikuntavammaan, kuulovammaan ja vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien (AAC) käyttöön. Pystyn kommunikoimaan viitottua puhetta ja kuvakommunikaatiota käyttävien kanssa. Teen musiikkiterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena sekä nuorten kuntoutuspsykoterapiana. Nyt opiskelen traumapsykoterapeutiksi, arvioitu valmistumisaika on keväällä 2025. Musiikkiterapeuttina olen toiminut vuodesta 2020 alkaen.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset, esimerkiksi masennukseen, ahdistuneisuuteen, elämään liittyviin muutoksiin ja kriiseihin, ja mielen hyvinvointiin liittyen. Musiikin hyödyntäminen osana terapiaa on myös mahdollista tapaamisissa. Minulle ovat tärkeitä asiakkaan sensitiivinen kohtaaminen ja turvallisen vuorovaikutustilanteen luominen. Myös monialainen yhteistyö on minulle tärkeää, ja asiakkaan kokonaistilanteen huomiointi on olennainen osa kuntoutuksen suunnittelua. Haluan tarjota asiakkaalle rauhallisen ja kuuntelevan tilanteen, jossa voidaan edetä hänen ehdoillaan.

Tervetuloa vastaanotolle!