Pirjo Hämäläinen

Hyvinvoinnin ja tavoitteiden edistäminen työterveydessä, elämäntapavalmennuksessa ja psykoterapiassa. Voimavara- ja ratkaisukeskeisyys, uuden aallon kognitiivinen viitekehys, positiivinen psykologia. Kela.
Toimipiste:

Oulu: Hallituskatu

Ammattinimike:
Psykologi , Työterveyspsykologi , Psykoterapeutti , Työnohjaaja
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinenKognitiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys aikuisten yksilöpsykoterapiaan

Pirjolle voit varata ajan neuvonta- ja ohjauskäynnille elämän haastavissa tilanteissa, työnohjaukseen sekä lyhyeen että pitkään psykoterapiaan. Voit varata ajan itsemaksavana asiakkaana, yritys- tai Kelan tukemana asiakkaana.

Pirjolla on pitkä kokemus elämäntilannekriisien ja uupumus-, masennus-, ahdistus- sekä unettomuusoireiden hoidosta. Pirjolla on mahdollisuus ottaa vastaan myös pareja neuvonta ja ohjauskäynneille sekä asiakkaita elämäntapamuutoksissa ja liikuntapsykologian alaan liittyvissä ongelmissa.

Pirjon työskentelytapa on tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja joustava. Työskentelyn tavoitteena on lisätä asiakkaan itsetuntemusta ja tunteiden säätelyä sekä harjoitella keinoja oman psyykkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja ylläpitämiseen. Tavoitteena on asiakkaan hyvinvoinnin ja työkyvyn vahvistaminen.