Pirjo Nikkilä

Pirjolla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista työelämän muutoksista ja niistä selviytymisistä. Kognitiivisen lyhytterapian viitekehys.
Toimipiste:

Helsinki: Töölö

Ammattinimike:
Työnohjaaja
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Pirjolle voit varata ajan ottamalla ensin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Olen yli viisikymppinen psykoterapeuttiopiskelija, jolla on jo taskunpohjalla sosiaalipsykologin, työnohjaajan, business coachin ja kognitiivisen lyhytterapeutin paperit. Ennen nykyistä työtäni tein töitä monenlaisissa organisaatioissa henkilöstöjohtamisen parissa – ja olen myös kolmen aikuisen lapsen äiti. Olen nähnyt ja kokenut, kuinka meistä jokainen kohtaa elämässään asioita, joita ei itse kohdalleen tilaisi. Elämä vaan tuottaa mielipahaa ja kurjiakin tilanteita. Eikä läheskään aina kyseessä ole lääketieteellinen asia.  Toisaalta olen myös nähnyt, kuinka vaikeistakin tilanteista voi mennä eteenpäin. On vain kysyttävä itseltä, pärjäänkö yksin vai olisiko nyt se hetki, jolloin haen itselleni luotettavaa tukea. 

Teen töitä matalan kynnyksen periaatteella yksityisasiakkaille ja olen mielelläni sinunkin rinnallakulkijasi ja sparrarisi, jos niin tahdot. Uskon ja olen nähnyt, että lyhytkin yhteistyö voi olla hyödyllistä. Tutustumisen jälkeen kuvaamme yhdessä lähtötilanteen, sovimme sinulle mielekkäistä tavoitteista ja ryhdymme hommiin. Usein tarvitaan lisävalmiuksia ja treeniä, minkä vuoksi sovimme sessioiden väliin pieniä harjoituksia. Hyödynnän mm. mindfulness – ja tunnepohjaisia harjoituksia sopimuksemme mukaan. Usein asiakkaani myös tarkistavat oman elämänsä suuntaa – ajankohtaisten kysymysten ohessa.  Näin lyhytkin prosessi voi olla todella hyödyllinen, kun keskiössä ovat ne asiat, joista sinun hyvinvointisi syntyy.

Voit varata ajan kognitiiviseen & integratiiviseen lyhytterapiaan tai työnohjaukseen. Suosittelen myös kertakäyntejä, jolloin saat tuntumaa siihen, voisiko meistä tulla hyvä työpari. Sinun ei tarvitse etukäteen pohtia käyntien määrää, vaan voimme jutella ja sopia siitä yhdessä.