Pirjo Nikkilä

Pirjolla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista työelämän muutoksista ja niistä selviytymisistä. Kognitiivisen lyhytterapian viitekehys.
Toimipiste:

Helsinki: Töölö

Ammattinimike:
Työnohjaaja
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Pirjolle voit varata ajan ottamalla ensin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Pirjolla (kognitiivinen lyhytterapeutti, työnohjaaja, business coach, sosiaalipsykologi) on yli 25 vuoden kokemus erilaisista työelämän muutoksista ja niistä selviytymisistä. Usein tilanteet ovat liittyneet uuden polun löytämiseen, uudessa työssä aloittamiseen, omaan työtapaan, omien valmiuksien kehittämiseen sekä itsestä huolehtimiseen (työkyky). Pirjon kanssa harjoitellaan usein resilienssin lisäämistä, palautumis- ja selviytymistaitoja sekä joustavia mielen taitoja. Tavoitteena on usein itselle mielekäs elämä ja sen mukaisten valintojen selkiyttäminen.

Työskentely Pirjon kanssa on tutkivaa keskustelua, minkä ohessa hyödynnetään harjoituksia yhdessä sopien. Menetelmät (ml. välitehtävät) perustuvat tutkittuun näyttöön ja käyttökokemukseen. “Koen olevani rinnallakulkija, joka auttaa eteenpäin.”

Pirjon lyhytterapiassa voit myös pohtia pitempikestoisen psykoterapian mahdollisuutta. Toisaalta pysähtyminen omien ajatusten ja kysymysten äärelle onnistuu hyvin myös työnohjauksessa tai coaching menetelmien kautta. Voit varata ajan myös tukikäynnille jotakin ajankohtaista elämänkysymystä selkiyttämään.