Saara Pikkarainen

Avointa ja empaattista yhteistyötä. Integratiivisen psykoterapian viitekehys.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Saara (PsM, integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa) työskentelee aikuisten ja nuorten kanssa psykologina. Saaralle voi varata ajan neuvonta- tai tukikäynnille, lyhytterapiaan tai pidempään koulutuspsykoterapiaan.

Saaralla on pitkä kokemus mm. opiskeluhuollossa psykologin työstä eri koulutusasteilla, myös aikuiskoulutuksessa. Ajan voit varata keskustellaksesi mm. mieliala- tai ahdistusoireista, ihmissuhdevaikeuksista, kriisitilanteesta, opiskelun tai työelämän haasteista, stressistä tai motivaatiosta. Saaralle on tuttua työskennellä myös erilaisten oppimisvaikeuksien ja neuropsykiatristen haasteiden tuomien teemojen kanssa.

Psykologina ja terapeuttina Saara pyrkii avoimeen ja luottamukselliseen yhteistyöhön, jossa työskennellään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Turvallisessa yhteistyösuhteessa voidaan tavoittaa uutta näkökulmaa vaikeisiin kokemuksiin, löytää keinoja tulla toimeen omien tunteiden kanssa sekä oppia uusia tapoja toimia. 

Saara on integratiivisen psykoterapeutin (aikuiset ja nuoret) koulutuksessa ja valmistumassa loppuvuodesta 2020. Ei vielä KELA-pätevyyttä.