Sari Lehtola

Pitkä kokemus aikuisten, lasten ja lapsiperheiden parissa työskentelystä, erityisesti raskausajan ja vauva-/pikkulapsivaiheen mieliala- ja jaksamispulmista. Kela.
Toimipiste:

Tampere: Kauppakatu

Tampere: Näsilinnankatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivis-analyyttinen (KAT)
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöterapiaan.

Olen psykologi ja kognitiivis-analyyttinen (KAT) psykoterapeutti. Minulla on laaja-alainen työkokemus niin aikuisten mielenterveystyöstä kuin lasten ja lapsiperheiden parissa työskentelystä. Viime vuosina olen työskennellyt pääasiassa työikäisten ja nuorten aikuisten kanssa. Minulla on kokemusta muun muassa perus- ja opiskelijaterveydenhuollosta, neuvolasta, perheneuvolasta sekä lastenpsykiatrialta.

Minulle on tärkeää, että ihminen voi kokea itsensä arvostetuksi ja tulevansa kuulluksi luottamuksellisessa ilmapiirissä. Työotteeltani olen empaattinen ja aktiivinen, kuitenkin tilaa antava. Kunnioitan ihmisen omaa näkemystä tilanteestaan. Usein psyykkiseen huonovointisuuteen liittyy kokemus eksyksissä ja jumissa olemisesta. Terapeuttina haluan tukea ihmistä omalle kartalleen, uloskäyntien löytämisessä vaikeissa elämäntilanteissa. Terapiassa pyritään lisääntyneen itsehavainnoinnin ja –ymmärryksen ja myös yhdessä keinoja miettien toiveena olevan muutoksen mahdollistamiseen.