Satu Ritakallio

Sadulla on kokemusta psykiatrisesta osasto- ja avohoitotyöstä, opiskeluterveydenhuollosta sekä psykoosi- ja syömishäiriöpotilaista. Aikuisten kognitiivisen yksilöpsykoterapian psykoterapeuttikoulutettava.
Toimipiste:

Helsinki: Töölö

Ammattinimike:
Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Satu on aikuisten kognitiivisessa yksilöpsykoterapian koulutusohjelmassa ja valmistuu 2022 (KELA -terapiat mahdollisia vasta 2022 jälkeen).  

Sadulla on psykiatrisen sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan (YAMK) työ- ja opiskelutausta. Sadulla on kokemusta psykiatrisesta osasto- ja avohoitotyöstä, perusterveydenhuollon tasoisesta mielenterveystyöstä sekä psykoosi- ja syömishäiriöpotilaista. Vastaanotolla tärkeintä on, että asiakas kokee tulleensa kohdatuksi ja kuulluksi omana itsenään, oman arvokkaan ja ainutlaatuisen elämäntarinansa kanssa. Sadulle on tärkeää empaattinen ja läsnä oleva kohtaaminen, luottamus sekä tutkiva yhteistyösuhde.  

Voit varata yksittäisiä tukikäyntejä missä tahansa mieltäsi kuormittavassa asiassa, tai kysyä vapaata paikkaa lyhyeen tai pitkään koulutuspsykoterapiaan. Mahdollisia syitä varata aikaa voivat olla esimerkiksi stressinhallinta, opiskeluun, työhön tai elämäntilanteeseen liittyvä jaksaminen, mielialan lasku, ahdistuneisuus, elämänhallinta, itsetuntoon tai ihmissuhteisiin liittyvät haasteet sekä henkilökohtainen kasvu ja kehitys. 

Lämpimästi tervetuloa!