Satu Viitala

Satu on psykologi ja suorittanut kognitiivisen (lapset ja nuoret) psykoterapiakoulutuksen. Satu on myötätuntoinen ja tavoitteellinen työssään psykoterapeuttina. Espoo.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret, Lapset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Olen kognitiivinen psykoterapeutti (lapset ja nuoret). Minulla on pitkä kokemus työelämästä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt mm. eri kouluasteilla koulupsykologina ja opettajana.

Pidän tärkeänä tutkivaa yhteistyösuhdetta ja tavoitteiden suunnittelua yhdessä asiakkaan kanssa. Käytän työskentelyssä kognitiivisen psykoterapian menetelmiä kuten tunteiden, ajatusten, tuntemusten ja käyttäytymisen tutkimista. Terapiassa tavoitteena on muokata haitallisia tai huonosti toimivia ajattelu- tai käyttäytymistapoja. Työskentelyni on kehityssensiitiivistä ja käyttämäni menetelmät valikoituvat asiakkaan iän (lapset ja nuoret) ja asetettujen tavoitteiden mukaan. Lasten kanssa työskentelyssä on usein mukana tiivis yhteistyö vanhempien kanssa.

Mielenterveyden pulmista minulla ovat tuttuja mm. pelot, jännittäminen, ahdistuneisuus ja masennus. Minulla ei ole vielä KELA-pätevyyttä, mutta ajan tutustumiskäynnille pidempää terapiaa varten voi varata keväällä 2021.

Sadulla on mahdollisuus ottaa nuoria KELA-kuntoutusterapiaan. Voit varata nettiajanvarauksesta palvelun ”psykoterapia (nuoret)”.