Silja Salmi

Silja on perehtynyt myös vanhemmuuden kysymyksiin. Asiakaslähtöinen, aito ja ammatillinen työote. Ratkaisukeskeisen psykoterapian viitekehys. Kela.
Toimipiste:

Helsinki: Töölö

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

yksilöterapia

Silja ottaa asiakkaita vastaan Kompin Töölön toimipisteessä.  Silja on psykologi ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Siljan työn keskiössä on asiakkaan aito, ainutlaatuinen kohtaaminen ja turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, joka mahdollistaa työskentelyn kohti asiakkaan kanssa yhdessä sovittuja tavoitteita.  Silja on opiskellut ratkaisukeskeistä terapiaa, kriisien hoitamista, mentalisaatioterapiaa, perehtynyt vuorovaikutuksen hoitamiseen sekä erilaisiin toiminnallisiin menetelmiin.

Siljalla on kokemusta laajasti ahdistuneisuuden, masennuksen, jännittämisen ja uupumuksen hoidossa. Silja on perehtynyt myös vanhemmuuden kysymyksiin, erityisesti pikkulapsivaiheeseen, vuorovaikutuskysymyksiin ja käytöshäiriöihin.

Silja tarjoaa myös mielellään tukea eri elämänvaiheiden herättämissä kysymyksissä ja pohdinnoissa. Siljan työote on asiakaslähtöinen, aito ja ammatillinen.