Sirpa Karvonen

Sirpa on laillistettu psykoterapeutti, jolla vahva kognitiivis-integratiivinen työskentelyote. Vain työterveyden lyhytterapia-asiakkaille. Helsinki.
Toimipiste:

Helsinki: Mannerheimintie

Ammattinimike:
Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
KognitiivinenIntegratiivinen
Kela-pätevyys:

Kela-pätevyys yksilöpsykoterapiaan.

Tällä hetkellä vastaanotto työterveyden lyhytterapia-asiakkaille (TEP). Ota yhteyttä asiakaspalveluun kysyäksesi vapaita aikoja.

Olen laillistettu psykoterapeutti, jolla vahva kognitiivis-integratiivinen työskentelyote. Olen perehtynyt stressin ja työuupumisen hoitamiseen, lisäksi hoidan erilaisia työ- ja elämänkriisejä sekä masennusta. Minulla on useiden vuosien kokemus asiantuntijoiden, esihenkilöiden ja johtajien kanssa työskentelystä (itsetuntemuksen lisääminen, johtamisote, johtamisen haasteelliset tilanteet) sekä erilaisten työelämään liittyvien pulmien ja haasteiden työstämisestä.

Lähdemme liikkeelle ongelmista, niiden täsmentämisestä ja muutostoiveista. Saatamme tutkia haitallisia sisäisiä ajattelu- ja tulkintamalleja, jotka aiheuttavat nykyhetkessä huonoa oloa ja kärsimystä. Annan tarvittaessa erilaisia havainnointi- ja kirjaamistehtäviä, jotka tukevat itsereflektiota ja lisäävät aktiivisuutta sekä kokemusta siitä, miten omaan elämään voi itse vaikuttaa. Välillä on tarvetta pysähtyä tähän hetkeen ja tällöin toimin sinun myötätuntoisena nojanasi. Työskentelyotteeni on asiakaslähtöinen, aktiivinen, läsnäoleva. Seuraan säännöllisesti terapian edistymistä sekä asiakkaan hyvinvoinnin lisääntymistä erilaisin seurantamenetelmin.

Taustakoulutukseltani olen kasvatustieteen (KM) ja kauppatieteen maisteri (ekonomi, KTM) psykologian pitkällä sivuaineella. Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja sekä sertifioitu business coach. Terapiapuolen koulutukseni on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja kognitiivinen lyhytterapeutti. Lisäksi olen kouluttaunut skeema- ja mooditerapiatyöskentelyyn, tunnetaitoihin sekä EMDR 1 -tason työskentelyyn.

Tervetuloa vastaanotolle!