Susanna Pekki-Erikkilä

Susanna on suuntautunut masennus- ja ahdistuneisuushäiriöihin, PTSD:hen, kriisien ja elämäntraumojen käsittelyyn, työuupumukseen sekä kivunhoitoon psykoterapeuttisin menetelmin. Kela.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Pääkaupunkiseutu: Aviapolis Heltti

Helsinki: Töölö

Ammattinimike:
Psykoterapeutti
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinenHypnoterapia
Kela-pätevyys:

yksilöterapia

Susannalle (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, filosofian tohtori (psykologia), ekonomi (Yhdysvallat)) voit varata ajan neuvonta- tai tukikäynnille, lyhytkestoiseen (10-20 krt), pitkäkestoiseen psykoterapiaan (3–6v.) tai etäyhteydellä toteutettavaan lyhytterapiaan. Susannalla on kattava kokemus monenlaisista ongelmista. Työssään Susanna hyödyntää mm. focused mindfulnessia (brainspotting) sekä kliinistä hypnoterapiaa.

Susanna on suuntautunut masennus- ja ahdistuneisuushäiriöihin, PTSD:hen, kriisien ja elämäntraumojen käsittelyyn, työuupumukseen sekä kivunhoitoon psykoterapeuttisin menetelmin. Susannalla on myös kokemusta komorbiteettien (monihäiriöisyyksien) hoidosta. Susanna on erikoistumassa neuropsykiatriseen terapiaan, joten hän mielellään hoitaa ADHD:ta ja toiminnallisia riippuvuusongelmia (peli-, netti-, shoppailu-, seksi-, ja liikunta-addiktiot).