Tea Alarmo

Tea on psykologi, perheterapeutti ja psykoterapeuttiopiskelija (kogn. viitekehys). Hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Perheterapeutti , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret, Lapset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Terapeuttina ja psykologina olen lämminhenkinen ja vastavuoroinen. Tapaamisissa pyritään kognitiivisen psykoterapian keinoin lisäämään asiakkaan taitoja ja valmiuksia käsitellä ja ratkoa elämässä kokemiaan ja vastaan tulevia haasteita ja tavoitella haluamaansa muutosta. Toisinaan voidaan antaa kotiin välitehtäviä, jotka vahvistavat terapiassa opitun siirtymistä osaksi asiakkaan arkea.

Tapaamistiheys vaihtelee asiakkaan tarpeista riippuen. Tapaamisilla voidaan hyödyntää keskustelun lisäksi esimerkiksi mielikuvaharjoittelua, kehollisia menetelmiä ja erilaisia ahdistuksenhallintakeinoja. Alaikäisen lapsen ja nuoren hoitoprosessi alkaa yhteisellä tutustumistapaamisella huoltajien ja alaikäisen kanssa, jossa lapsi ja hänen huoltajansa voivat pohtia olenko lapselle ja perheelle sopiva terapeutti. Yhteistapaamisia voi myös olla hoidon aikana ja lopussa.

Perheterapiassa on mahdollisuus tarkastella tilanteita, jotka vaikeuttavat perheenjäsenten tai pariskunnan keskinäistä vuorovaikutusta. Yhdessä pyrimme näitä tilanteita helpottamaan. Vahvuutenani on selkeys, johdonmukaisuus, rauhallisuus ja kuuntelemisen taito. Minulle on tärkeää kohdata asiakas yksilöllisesti, mutta ei välttämättä yksin. Olet siis tervetullut vastaanotolle yhdessä läheisesi kanssa, jos niin on sinulle luontevampaa.

Tarjoan kognitiivista koulutuspsykoterapiaa aikuisille, nuorille ja lapsille, perheterapiaa sekä psykologin keskusteluhoitoa: tuki- ja ohjauskäyntejä. Tällä hetkellä koulutuspsykoterapiapaikkoja vain alle 18-vuotiaille.