Tea Alarmo

Pitkä kokemus psykologina ja perheterapeuttina lasten, nuorten ja perheiden parissa. Perhe- ja verkostokeskeinen työote.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Perheterapeutti , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret, Lapset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Tealla on yli kaksikymmentä vuotta työkokemusta erilaisista psykologin ja perheterapeutin tehtävistä. Pääasiassa hän on työskennellyt lasten ja nuorten parissa. Tean työote on perhe- ja verkostokeskeinen.

Tealla on työkokemusta terveyskeskuspsykologina toimimisesta, jossa työalue oli vauvasta vaariin, neuvolatyöstä työterveyteen ja aikuisvastaanottoon. Erityislasten psykologityötä hän on tehnyt melkoisen paljon urallaan erityisesti lastenpsykiatrialla sekä erityiskouluympäristöissä. Tealla on oppilashuollon ja koulumaailman hyvä tuntemus.

Koulutuspsykoterapiaan voivat tulla erityisesti kouluikäiset lapset sekä alle 18-vuotiaat nuoruusikäiset. Myös aikuiset voivat varata ajan koulutusasiakkaaksi sekä psykologin ohjauskäynneille. Tealla on osaamista esimerkiksi seuraavien teemojen käsittelyyn: masennus, ahdistus, neuropsykiatriset vaikeudet, sopeutumisvaikeudet, käytös- ja uhmakkuusvaikeudet.