Tuuli Tiitu

Työkokemusta erityisesti perheneuvolapsykologina aikuisten, perheiden ja lasten parissa. Erityisosaamista musiikkiterapiasta. Kognitiivisen käyttäytymispsykoterapian viitekehys.
Toimipiste:

Tampere: Kauppakatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Tuuli on laillistettu psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutettava. Tuulille voit varata ajan koulutusterapiaan (n. 20 käyntikertaa) tai yksittäiselle käynnille esim. vanhemmuuteen tai elämänkriisiin liittyen. Tuulilla on kokemusta työskentelystä aikuisten, perheiden ja lasten parissa mm. perheneuvolasta, äitiys- ja lastenneuvolasta sekä oppilaitoksista. Tuuli tarjoaa työskentelyä aikuisille. Koulutuspsykoterapiassa viitekehyksenä on kognitiivinen käyttäytymispsykoterapia.

Tuuli haluaa auttaa sekä kannustaa asiakkaitaan kohtaamaan elämän kipupisteet ja haasteet rohkeasti, mutta lempeästi ja myötätuntoisesti. Työskentelyotteeltaan Tuuli on aktiivinen ja terapeuttina lämmin, valoisa, kuunteleva ja välitön. Yhteistyössä tärkeää ovat rehellisyys, aitous, arvostus ja empaattisuus. Työskentelyssä voit oppia ymmärtämään itseäsi paremmin ja suhtautumaan itseesi sekä elämääsi myötätuntoisemmin. Kannustuksen ja rohkaisun avulla Tuuli auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia ja taitoja hyvinvointisi tueksi sekä oman näköisen elämäsi elämiseksi.