Ulla Haatanen

Ullalla on pitkä työkokemus psyk.erik.sairaanhoidon konsultaatio-, kriisi- ja akuuttilinjan työstä sekä mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöistä. Kognitiivinen psykoterapeuttikoulutettava.
Toimipiste:

Järvenpää: Postikatu

Ammattinimike:
Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Ulla on aikuisten Hki yliopiston kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistuu vuonna 2022, jolloin myös KELA psykoterapiat ovat mahdollisia.

Ulla on peruskoulutukseltaan psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja ja hänellä on kokemusta erikoissairaanhoidossa niin akuuteista kriiseistä, elämäntilannekysymyksistä, konsultaatioista kuin mieliala-, ahdistuneisuus- ja psykoositasoisten häiriöiden diagnostisesta strukturoidusta arvioimisesta ja hoitamisesta. Ullalle on tärkeää arvostava, myötäelävä ja sinun elämäntarinaasi ymmärtävä ja kipukohtiasi tutkiva työskentely. Terapeuttina olen aktiivinen ja kiinnostunut tutkimaan ajatusten ja tunteiden taustatekijöitä. Ullalle on myös ensiarvoisen tärkeää lämmin ja luottamuksellinen kohtaaminen.

Voit varata ajan Ullalle erilaisissa elämäntilannekriiseissä, mieltäsi painavissa kysymyksissä, ihmissuhdeongelmissa yksittäiseen käyntiin, lyhyeen tai pidempään koulutuspsykoterapiaan, ja esimerkiksi tunne-elämän epävakauden, masennuksen, ahdistuneisuuden (yleistynyt ahdistus, paniikkikohtaukset, pelkotilat) tai kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitoon.