Ulla Kärkkäinen

Ulla on erikoistunut syömisen, painon ja kehonkuvan haasteisiin. Hän on laillistettu ravitsemusterapeutti, lyhytterapeutti ja tällä hetkellä lasten ja nuorten kognitiivisen psykoterapian koulutuksessa.
Toimipiste:

Tampere: Pohjola Sairaala - Tampere

Ammattinimike:
Ravitsemusterapeutti , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Ulla ei ota tällä hetkellä vastaan uusia asiakkaita.

Ulla on laillistettu ravitsemusterapeutti sekä tuleva lasten ja nuorten kognitiivisen käyttäytymisterapiasuuntauksen psykoterapeutti. Ulla on erikoistunut syömisen, painon ja kehonkuvan haasteisiin. Hän on ollut näiden teemojen äärellä kymmenen vuotta kokemusasiantuntijana, ravitsemus- ja lyhytterapeuttina sekä väitöskirjatutkimuksensa myötä.

Osaamista ja kokemusta hänellä on erityisesti syömishäiriöiden, häiriintyneen syömiskäyttäytymisen, masennuksen, ahdistuksen, uupumuksen ja pakko-oireiden hoidosta nuorilla ja aikuisilla. Ullalle voit varata ajan ravitsemusterapiaan tai lyhytterapiaan.

Ulla on terapeuttina ja ihmisenä lämmin, myötätuntoinen, lempeä ja kannustava. Häntä kiinnostaa ihminen ja hänen elämänsä kokonaisuutena. Työskentely muotoutuukin aina yksilöllisesti tilanteen ja tarpeen mukaan ravitsemusterapian ja/tai kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä hyödyntäen.