Varausehdot

Laskutus hoidetaan kerran kuukaudessa sähköpostitse tai postitse ja laskuun lisätään 5,50 €:n toimistomaksu. Kelan hyväksymissä terapioissa voimme sopia asiakkaan kanssa, että asiakas maksaa Kompille pelkän omavastuuosuuden ja Komppi laskuttaa Kelaa kuntoutuspsykoterapian korvaustaulukon mukaisesti: https://www.kela.fi/... Tällöin laskutuslisä on 15,50 € (sisältäen 5,50 €:n toimistomaksun). Psykiatri- tai erikoislääkärikäynneistä perimme 9,50 €:n toimistomaksun, joka sisältää SV-korvauksen hakemisen asiakkaan puolesta.

 

Terveydenhuollon palveluiden arvonlisävero on 0 %:a ja muiden kuin terveydenhuollon palveluiden hinnat sisältävät alv:n. Kurssien ja ryhmien hinnat ilmoitetaan erikseen.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Asiakasvarausten tiedot siirtyvät asiakasrekisteriin.

Peruutukset

Mikäli joudut perumaan ajan alle 48 tunnin varoitusajalla:

• Jo käynnissä olevat hoitosuhteet: pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä asiantuntijaan.

• Ensikäynnin ja psykiatrikäynnin peruutukset numeroon 09 23121 888  (puhelinaikoina).

Perumattomista ja alle 48 tunnin peruutuksista varaamme oikeuden veloittaa vastaanottomaksun.