Hinnasto

Palvelujemme hinnat näkyvät ajanvarausjärjestelmässämme. Kun olet hakenut jotakin palvelua – esimerkiksi neuvontakäyntiä etävastaanottona –, voit klikata ”Valitse palvelu…”, jolloin näet palvelun tarkan hinnan. 

Hintamme ovat ammattilaistemme päätettävissä, jonka vuoksi palveluiden hinnat vaihtelevat ammatinharjoittajasta toiseen. Tässä kuitenkin tyypillisiä hintoja.

 • Neuvontakäynti 45 min – alk. 85 €
 • Lyhytterapia (psykoterapeutin tarjoamana) 45 min – alk. 90 €
 • Lyhytterapia (psykoterapiakoulutettavan tarjoamana) 45 min – alk. 80 € 
 • Psykoterapia (esim. Kelan pitkät psykoterapiat) 45 min – alk. 85 €
 • Psykiatrikäynti 45 min – alk. 160 €
 • Pari/perheterapia 60 min – alk. 95 €
 • Pari/perheterapia 90 min – alk. 135 €
 • Sparrit 45 min – alk. 100 €

Käyntihintojen lisäksi laskuun lisätään toimistomaksu. Tästä näet lisää tietoa alta.

Laskutus ja varausehdot

30.4.2021 asti

Laskutus hoidetaan kerran kuukaudessa sähköpostitse tai postitse ja laskuun lisätään 7,90 €:n toimistomaksu. Kelan hyväksymissä terapioissa voimme sopia asiakkaan kanssa, että asiakas maksaa Kompille pelkän omavastuuosuuden ja Komppi laskuttaa Kelaa kuntoutuspsykoterapian korvaustaulukon mukaisesti: https://www.kela.fi/... Tällöin laskutuslisä on 15,50 €:a (sisältäen 7,90 €:n toimistomaksun). Psykiatri- tai erikoislääkärikäynneistä perimme 10,00 €:n toimistomaksun, joka sisältää SV-korvauksen hakemisen asiakkaan puolesta.

1.5.2021 alkaen

Komppi on liittynyt joulukuussa osaksi Mehiläinen-konsernia. Toimintamme säilyy ennallaan toimipaikkojen ja terapeuttien osalta. Asiakastietojärjestelmän siirron yhteydessä (koskien käyntejä 1.5. alkaen) joudumme muuttamaan toimistomaksut perustuen käyntien määrään, koska järjestelmä ei pysty käsittelemään laskukohtaisia palvelumaksuja. Uudet käyntikohtaiset palvelumaksut ovat:

 • 0,50 €:a/käynti (Kela ja koulutuspsykoterapia). Kela-kuntoutuspsykoterapian osalta suoritamme Kela-suorakorvauksen ilman lisäveloitusta ja toukokuun käynneistä lähtien laskutamme kaikilta asiakkailta vain omavastuuosuudet.
 • 1,90 €:a/käynti (muut) – Huom! tämä palvelumaksu on muuttunut.
 • 0 €:a/käynti (mikäli 8+ käyntiä/kuukausi)

Edellä mainittujen lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 2,30 eur/käynti. Psykiatrikäyntien palvelumaksut ovat Mehiläisen hinnaston mukaiset (https://www.mehilainen.fi/tietoa-asiakkaalle/hinnastot).

Yleistä

Terveydenhuollon palveluiden arvonlisävero on 0 %:a ja muiden kuin terveydenhuollon palveluiden hinnat sisältävät alv:n. Kurssien ja ryhmien hinnat ilmoitetaan erikseen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Asiakasvarausten tiedot siirtyvät asiakasrekisteriin.

Peruutukset

Mikäli joudut perumaan ajan alle 48 tunnin varoitusajalla:

• Jo käynnissä olevat hoitosuhteet: pyydämme sinua ottamaan ensisijaisesti suoraan yhteyttä asiantuntijaan.

• Voit perua ajan myös OmaMehiläinen-palvelussa, sähköpostivahvistuksen linkistä tai puhelinnumerosta 010 414 00 vuorokauden ympäri. Lue lisää peruutusehdoista täältä.

Perumattomista ja alle 48 tunnin peruutuksista varaamme oikeuden veloittaa vastaanottomaksun.