Anne Hyvén

Työpsykologi, PsM, työnohjaaja ja kouluttaja.

Työhyvinvoinnin asiantuntija, joka on erikoistunut stressiin ja palautumiseen, kognitiiviseen ergonomiaan, hyvän unen keinoihin sekä kriisien ja ristiriitojen selvittelyyn.

Anne (Työpsykologi, PsM, työnohjaaja (STOry) ja kouluttaja) on yhteistyökumppaninne, kun tarvitsette selkeytystä yhteistyöhön, työhyvinvointiin liittyvää koulutusta tai valmennusta.

 

Anne on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka on työpsykologina erikoistunut stressiin ja palautumiseen, kognitiivisen ergonomiaan, hyvän unen keinoihin sekä kriisien ja ristiriitojen selvittelyyn. Kouluttajana hän on innostava, käytännönläheinen ja selkeä.

Työyhteisökonsultoinnista Annella on vahva kokemus – mm. muutoksen fasilitaattorina, sovittelijana sekä esimiesten valmentajana. Työnohjaajana Anne on toiminut 20-vuotta. Myönteinen psykologia, ajattelun ja muutoksen mahdollisuudet ovat olleet innoituksen lähteinä. Anne ollut kehittämässä erilaisia masennusta ennaltaehkäiseviä sekä hyvinvointia tukevia malleja ja toiminut mediassa mm. onnellisuusvalmentajana.

 

Lisätietoa konsultaatio- ja koulutuspalveluista: komppi@komppi.net