Psykoterapeutiksi Komppiin?

Etsimme yksilöpsykoterapeutteja ja psykoterapeuttikoulutuksen loppuvaiheessa olevia ammattilaisia kaikille paikkakunnille, jossa toimimme. Tällä hetkellä toimimme Helsingissä, Espoossa, Hyvinkäällä, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Lisäksi olemme juuri avanneet toimipisteet Joensuuhun ja Jyväskylään. 

Rekrytoimme Komppiin myös ”etäkomppilaisia”, joille tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää Kompin markkinointi-, laskutus-, hankintakilpailu- ja muita hallinnollisia palveluja myös omissa vastaanottotiloissa työskennellessä. Voit myös hyödyntää Kompin etävastaanottotyökalua ja saada siihen teknistä tukea.

MINKÄLAISELLE PSYKOTERAPEUTILLE KOMPPI SOPII?

Arvopohjaamme kuuluu keskeisesti hoidon korkea laatu ja vaikuttavuus sekä toiminnan eettisyys. Haluamme, että ammattilaisemme voivat keskittyä asiakastyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen – me hoidamme käytännön asiat, kuten laskutuksen, markkinoinnin ja muut hallinnolliset palvelut. Mikäli sinua kiinnostaa olla korkeatasoisten ammattilaisten joukossa, voit lukea lisää eduistamme ja käytännön asioista rekrytointisivultamme! Voit myös ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaaviin perustajajäseniimme:

Salla Myllys,

salla.myllys@komppi.net

tai 
 

Thea Strandholm,

thea.strandholm@komppi.net