Psykiatri – Helsinki

Kompissa työskentelee psykiatreja myös Helsingissä. Komppi tarjoaa psykiatrian erikoislääkärin palveluita yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Psykiatrit muun muassa tutkivat mielenterveyteen liittyviä oireita, tekevät tarkkoja diagnooseja ja hoitavat. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio, mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta sekä työ- ja toimintakyvyn arvio.

Ensimmäiselle psykiatrikäynnille on hyödyllistä, jos pystyt tuomaan mukanasi mahdollisia aiempia sairaskertomusmerkintöjä, lausuntoja tai reseptejä. Psykiatrinen tutkimusjakso koostuu tyypillisesti muutamasta käynnistä.

Kompissa ei määrätä PKV-lääkkeitä. Kompin toimipisteissä ei myöskään säilytetä mitään lääkkeitä.

Kompin psykiatrit ovat kokeneita asiantuntijoita. Kunkin psykiatrin omassa esittelyssä on lisäksi mainittu hänen erityisosaamisalueensa. Joskus tutkimusjaksoon on hyödyllistä yhdistää myös muiden ammattilaisten, kuten esimerkiksi neuropsykologin arviokäyntejä.

LASTENPSYKIATRI TAI NUORISOPSYKIATRI

Lastenpsykiatrit ottavat vastaan alle 13-vuotiaita lapsia. Nuorisopsykiatrit taas vastaanottavat 13–22-vuotiaita.

Arviointijakso pitää sisällään ensitapaamisen jälkeen tavallisesti 1–3 käyntiä. Psykiatri tapaa lasta tai nuorta henkilökohtaisesti ja yhdessä huoltajan kanssa. Tutkimusjaksolla kokonaistilannetta arvioidaan myös erilaisten kyselylomakkeiden avulla. Tapaamisten päätteeksi laaditaan yhteenveto käynneistä ja tehdään tarvittava hoitosuositus. 

Mikäli lapsella tai nuorella on vakuutus, niin vakuutus yleensä korvaa myös psykiatrikäynnit.

Kun käyntejä on kolme, arviointijakson hinnoittelu on seuraavanlainen:

● 560 € (sis. lausunnon Kela-terapiaa varten)

● 690 € (sis. lausunnon vakuutusyhtiölle)

Mikäli tarvitaan lisäkäytejä niille on erillinen hinnoittelu:

● Vanhempien erillinen tapaaminen 45 min 160 € tai 60 min 220 €

AJANVARAUS

Alta näet seuraavia vapaita aikojamme. Jos etsit psykiatriaikaa lapselle tai nuorelle, valitsethan palvelun ”Psykiatrikäynti (lapset ja nuoret) 45 min”. Voit nähdä lisää aikoja tai esimerkiksi muokata sijaintia tai valita toisen palvelun siirtymällä varsinaiselle ajanvaraussivullemme. Pääset sinne klikkaamalla ”Tarkenna hakua” vapaiden aikojen alta.

YHTEYSTIEDOT

Jos kaipaat tukea ajanvarauksessa tai missä tahansa muussa, tavoitat meidät puhelimitse numerosta 09 23121 888 ja sähköpostitse osoitteesta komppi@komppi.net. Asiakaspalvelumme aukioloajat voit katsoa täältä.

SIJAINNIT HELSINGISSÄ

Toimimme viidessä keskeisessä sijainnissa Helsingissä: Töölössä, Kaisaniemessä, Pikku Huopalahdessa, Kampissa ja Etu-Töölössä.

Tarjoamme keskeisiä palveluitamme, kuten psykoterapiaa, lyhytterapiaa, pariterapiaa, psykiatri- ja psykologipalveluita myös muissa kaupungeissa.  Ammattilaisiamme, kuten psykoterapeutteja ja psykiatreja, työskentelee ympäri maan. Voit varata vapaita aikoja ajanvarauksesta. Kaikki toimipaikkamme voit katsoa täältä.

Töölö

Töölönkatu 42, 2. krs.

00250 Helsinki

KAISANIEMI

Vuorikatu 6 B, 3. krs. 

00100 Helsinki

POHJOLA SAIRAALA

Puutarhurinkuja 2, 4. krs.
00300 Helsinki

KAMPPI

Annankatu 29 A, 7. krs.

00100 Helsinki

ARKADIA

Arkadiankatu 21 A, 5. krs.
00100 Helsinki