Psykiatri – Järvenpää

Kompissa työskentelee psykiatreja myös Järvenpäässä. Komppi tarjoaa psykiatrian erikoislääkärin palveluita yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Palvelujamme ovat työikäisten ihmisten psykiatristen oireiden tutkiminen, sairauksien tarkka diagnosointi ja hoito. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio, mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta sekä työ- ja toimintakyvyn arvio.

Ensimmäiselle psykiatrikäynnille on hyödyllistä, jos pystyt tuomaan mukanasi mahdollisia aiempia sairaskertomusmerkintöjä, lausuntoja tai reseptejä. Psykiatrinen tutkimusjakso koostuu tyypillisesti muutamasta käynnistä.

Kompissa ei määrätä PKV-lääkkeitä. Kompin toimipisteissä ei myöskään säilytetä mitään lääkkeitä.

Kompin psykiatrit ovat kokeneita asiantuntijoita. Kunkin psykiatrin omassa esittelyssä on lisäksi mainittu hänen erityisosaamisalueensa. Joskus tutkimusjaksoon on hyödyllistä yhdistää myös muiden ammattilaisten, kuten esimerkiksi neuropsykologin arviokäyntejä.

LASTENPSYKIATRI TAI NUORISOPSYKIATRI

Lastenpsykiatrit ottavat vastaan alle 13-vuotiaita lapsia. Nuorisopsykiatrit taas vastaanottavat 13–22-vuotiaita.

Arviointijakso pitää sisällään ensitapaamisen jälkeen tavallisesti 1–3 käyntiä. Psykiatri tapaa lasta tai nuorta henkilökohtaisesti ja yhdessä huoltajan kanssa. Tutkimusjaksolla kokonaistilannetta arvioidaan myös erilaisten kyselylomakkeiden avulla. Tapaamisten päätteeksi laaditaan yhteenveto käynneistä ja tehdään tarvittava hoitosuositus. 

Mikäli lapsella tai nuorella on vakuutus, niin vakuutus yleensä korvaa myös psykiatrikäynnit.

Kun käyntejä on kolme, arviointijakson hinnoittelu on seuraavanlainen:

● 560 € (sis. lausunnon Kela-terapiaa varten)

● 690 € (sis. lausunnon vakuutusyhtiölle)

Mikäli tarvitaan lisäkäytejä niille on erillinen hinnoittelu:

● Vanhempien erillinen tapaaminen 45 min 160 € tai 60 min 220 €

AJANVARAUS

Alta näet seuraavia vapaita aikojamme. Jos etsit psykiatriaikaa lapselle tai nuorelle, valitsethan palvelun ”Psykiatrikäynti (lapset ja nuoret) 45 min”. Voit nähdä lisää aikoja tai esimerkiksi muokata sijaintia tai valita toisen palvelun siirtymällä varsinaiselle ajanvaraussivullemme. Pääset sinne klikkaamalla ”Tarkenna hakua” vapaiden aikojen alta.

YHTEYSTIEDOT

Jos kaipaat tukea ajanvarauksessa tai missä tahansa muussa, tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 414 00 (auki joka päivä vuorokauden ympäri).

SIJAINTI JÄRVENPÄÄSSÄ

Toimimme Järvenpään keskustassa Postikadulla, lähellä Järvenpään rautatieasemaa.

Tarjoamme keskeisiä palveluitamme, kuten psykoterapiaa, lyhytterapiaa, pariterapiaa, psykiatri- ja psykologipalveluita myös muissa kaupungeissa.  Ammattilaisiamme, kuten psykoterapeutteja ja psykiatreja, työskentelee ympäri maan. Voit varata vapaita aikoja ajanvarauksesta. Kaikki toimipaikkamme voit katsoa täältä.

POSTIKATU

Postikatu 10 A, 2. krs.

04400 Järvenpää