Psykiatri – Tampere

Kompissa työskentelee psykiatreja myös Tampereella. Komppi tarjoaa psykiatrian erikoislääkärin palveluita yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Palvelujamme ovat työikäisten ihmisten psykiatristen oireiden tutkiminen, sairauksien tarkka diagnosointi ja hoito. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio, mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta sekä työ- ja toimintakyvyn arvio.

Ensimmäiselle psykiatrikäynnille on hyödyllistä, jos pystyt tuomaan mukanasi mahdollisia aiempia sairaskertomusmerkintöjä, lausuntoja tai reseptejä. Psykiatrinen tutkimusjakso koostuu tyypillisesti muutamasta käynnistä.

Kompissa ei määrätä PKV-lääkkeitä. Kompin toimipisteissä ei myöskään säilytetä mitään lääkkeitä.

Kompin psykiatrit ovat kokeneita asiantuntijoita. Kunkin psykiatrin omassa esittelyssä on lisäksi mainittu hänen erityisosaamisalueensa. Joskus tutkimusjaksoon on hyödyllistä yhdistää myös muiden ammattilaisten, kuten esimerkiksi neuropsykologin arviokäyntejä.

AJANVARAUS

Alta näet seuraavia vapaita aikojamme. Voit nähdä lisää aikoja tai esimerkiksi muokata sijaintia tai valita toisen palvelun siirtymällä varsinaiselle ajanvaraussivullemme. Pääset sinne klikkaamalla ”Tarkenna hakua” vapaiden aikojen alta.

YHTEYSTIEDOT

Jos kaipaat tukea ajanvarauksessa tai missä tahansa muussa, tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 414 00 (auki joka päivä vuorokauden ympäri).

TILAT TAMPEREELLA

Tampereella sijaitsee kolme toimipistettämme: kaksi vierekkäistä tilaa Kauppakadun ja Näsilinnankadun kulmassa sekä yksi tila Tammerkosken toisella puolen, Tampereen Pohjola Sairaalassa.

Tarjoamme keskeisiä palveluitamme, kuten psykoterapiaa, lyhytterapiaa, pariterapiaa, psykiatri- ja psykologipalveluita myös muissa kaupungeissa.  Ammattilaisiamme, kuten psykoterapeutteja ja psykiatreja, työskentelee ympäri maan. Voit varata vapaita aikoja ajanvarauksesta. Kaikki toimipaikkamme voit katsoa täältä.

Kauppakatu

Kauppakatu 11, 4. krs.

33200 Tampere

Näsilinnankatu

Näsilinnankatu 25 B, 4. krs.
33200 Tampere

POHJOLA SAIRAALA

Kelloportinkatu 1,
33100 Tampere