Anu-Kristiina Mehtälä

Anu-Kristiina on psykologi, työterveyspsykologi ja psykoterapeutti opiskelija. Anu-Kristiinalla on kokemusta monelta eri työalalta työterveyshuollosta kuntoutuspsykologin työhön. Integratiivinen viitekehys.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Ei vapaita aikoja ennen tammikuuta 2021.

Anu-Kristiina on psykologi, työterveyspsykologi ja psykoterapeutti opiskelija, viitekehys integratiivinen. Anu-Kristiinalla on kokemusta monelta eri työalalta; mielenterveystoimistosta, terveyskeskuspsykologin työstä, työterveyshuollosta ja kuntoutuspsykologin työstä.

Anu-Kristiinalla on kokemusta ja työkaluja tunteiden tunnistamiseen ja niiden nimeämiseen. Myös surutyöstä ja erilaisista elämänkriiseistä, jotka kohtaavat isoa osaa meistä.

Terapeuttina ja ihmisenä Anu-Kristiina on läsnä oleva, lämmin ja asiakkaista välittävä. Hän omaa sensitiivistä herkkyyttä löytää asiakkaan haasteet sekä voimavarat.

Anu-Kristiinalle voit varata ajan, jos sinulla on vaikea ja haastava elämäntilanne, uupumusta vanhemmuuteen tai muuten haastava tilanne lapsen tai nuoren kanssa, ahdistusta, stressiä, ongelmia ihmissuhteissa ja parisuhteessa, kuormittumista töissä, työpaikkakiusaamista, uupumusta tai haluat muuten vain tulla miettimään yhdessä Anu-Kristiinan kanssa elämäntilannettasi. Jokainen asiakas on Anu-Kristiinalle arvokas yksilö omine elämänhaasteineen.