Heli Perälä

Heli on ratkaisu- tai voimavarakeskeisen psykoterapian koulutuksessa. Helsinki.
Toimipiste:

Espoo: Niittykumpu

Ammattinimike:
Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset

Terapiasuuntaus:
Ratkaisu- tai voimavarakeskeinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Olen ennen kaikkea ihminen ihmiselle. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva. Minua on myös helppo lähestyä. Annan Sinulle riittävästi tilaa, mutta tarvittaessa olen myös aktiivinen keskustelija, rohkeakin. Mielestäni hyvää ja joustavaa luottamussuhdetta tarvitaan mielen mutkien turvalliseksi tutkimusalustaksi. Pyrin auttamaan sinua löytämään itsestäsi voimavaroja, joiden avulla toivottu muutos kohti mielekästä ja parempaa elämää on mahdollinen.

Vastaanotollani käymme läpi tilannettasi keskustellen. Pyrin auttamaan sinua löytämään itsestäsi voimavaroja, joiden avulla toivottu muutos kohti mielekästä ja parempaa elämää on mahdollinen. Näen menneisyytesi voimavaranasi, ja käytän erilaisia ratkaisukeskeisiä tekniikoita ja menetelmiä yhteistyössä kanssasi. Etsimme mahdollisia uusia ratkaisuja tuloksettomien tai toimimattomien ratkaisumallien tilalle. Joskus voit saada myös kotitehtäviä. Pyrin aina löytämään oikeat kysymykset, jotka vievät Sinua eteenpäin reitilläsi kohti toivottua päämäärää.

Olen työskennellyt aikanaan myös Ruotsissa, joten puhun myös sujuvaa ruotsia. Työskentelen aikuisten, 18 vuotta täyttäneiden kanssa.