Katriina Korhonen

Katriina on kuunteleva ja aktiivinen psykologi. Pitkä työkokemus perheneuvolassa, varhaisen vuorovaikutuksen, lasten ja nuorten sekä perheiden tukena. Integratiivinen psykoterapeuttikoulutettava.
Toimipiste:

Jyväskylä: Yliopistonkatu

Ammattinimike:
Psykologi , Psykoterapeuttikoulutettava
Asiakasryhmät:

Aikuiset, Nuoret

Terapiasuuntaus:
Integratiivinen
Kela-pätevyys:

Ei Kela-pätevyyttä

Katriina on kuunteleva ja aktiivinen psykologi. Hänellä on pitkä työkokemus perheneuvolassa, varhaisen vuorovaikutuksen, lasten ja nuorten sekä perheiden tukena. Lähestymistapa on eri terapeuttisia menetelmiä yhdistelevä asiakkaan tilanteen mukaan. Katriina opiskelee integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Työkokemusta on myös psykiatrisesta työstä sairaaloissa, terveyskeskuksessa ja työvoimatoimistossa.

Katriina on kiinnostunut auttamaan merkityksellisyyden löytämisessä ja oman äänen kuulemisessa. Se voi tapahtua osin tiedostamattomankin tavoittelemisella unien ja taiteen kautta, mutta myös ajatusten ja tunteiden tutkimisella yhdessä. Kehityshistoria, lapsuuden ja nuoruuden muisteleminen, tuo esille, mitä odotuksia herää toisten kanssa toimiessa ja miten se vaikuttaa hyvinvointiin. Traumojen kanssa työskentely on myös kiinnostavaa.

Vuorovaikutus ja siinä uusien toimivampien tapojen oppiminen ovat yksi Katriinan mielenkiinnonkohteista, joita terapiasuhteessa voi harjoitella. Katriinalla ei vielä ole Kela-pätevyyttä.